Voet- en fietsveren weer in de vaart

Interessant? Deel het artikel

wandelen
'@eigen foto

Je kunt tussen Vilsteren en Dalfsen heerlijk wandelen. Bijvoorbeeld over Hessum van Vilsteren naar Dalfsen en dan over De Oude Oever terug naar Vilsteren. Is alleen wel vijftien kilometer. Nu het fiets- en voetveer halverwege deze twee plaatsen weer in de vaart is, heb je ineens twee wandelingen erbij. Ze zijn allemaal de moeite waard.

Bij Zwolle kun je het veerpontje naar Hattem ook weer nemen. Het Haersterveer tussen Hasselt en Zwolle neemt je weer naar de overkant.

Nog meer veerbootjes die er in de winter uitliggen en die het nu weer doen? We horen het graag.

Zie hier het rondje Dalfsen-Fietspontje.
Zie hier het rondje Vilsteren-Fietspontje.
Zie hier het rondje Dalfsen-Vilsteren.

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.