Vlinderfotograaf kan best helpende handen gebruiken

De Sallandse Vlinderfotograaf ontwikkelt samen met Salland Zoemt in de Raalter buurtschap Ramele (bij het tennispark) een vlindertuin. Als je zin hebt om daar bij betrokken te raken. Vlinderfotograaf Emilio kan er wel wat helpende handen bij hebben.

Interessant? Deel het artikel

vlinder

De aanleg van Vlindertuin Ramelo vordert gestaag, maar hij kan nog wel een paar extra handen gebruiken. Lijkt het jou leuk om zo af en toe wat lichte tuinwerkzaamheden te verrichten, op een rustige locatie in het buurschap Ramele en ben je vlinderliefhebber? Dan ben je van harte welkom om een keer vrijblijvend te komen kijken. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Bezit je geen uitgebreide plantenkennis of groene vingers? Geen probleem! Als je maar beschikt over een flinke dosis enthousiasme en vanuit een natuurminnende visie vrijwilligerswerk wilt uitvoeren in de vlindertuin.

Je bent geheel vrij op welke dagen, welk dagdeel en hoe lang je wilt werken. Als je het prettig vindt om samen met een andere vrijwillig(st)er te tuinieren is dat ook mogelijk. Er is tuingereedschap aanwezig en handschoenen krijg je van ons.

Op de foto

Op de foto boven het artikel staat een Gewone Bandspanner, die ik afgelopen weekend aantrof in de vlindertuin, tijdens het bewateren van nieuwe aanplant. Deze nachtactieve nachtvlinder kun je waarnemen van begin mei tot juni en van juli tot september in twee generaties. De rupsen leven van verschillende soorten walstro.

De Sallandse Vlinderfotograaf maakt deze rubriek voor Stichting Salland Zoemt

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.