Viering Internationale Vrouwendag bij het Holstohus in Olst

’t Nut en Ut Huus, willen dit vieren, want zoals uit het boek van Suzanna Jansen ‘De omwenteling of de eeuw van de vrouw’ blijkt, is er veel bereikt voor een gelijkwaardiger positie van de vrouw in de maatschappij.

Interessant? Deel het artikel

UtHuus 230225 Internationale vrouwen dag

Deze avond zetten we vrouwen in de spotlights die een bijzondere functie of hobby hebben.

Wij zijn dan ook heel blij dat onze nieuwe burgemeester Yvonne van Mastrigt en ook wethouder Judith Compagner hieraan willen meewerken, naast nog enkele andere vrouwen uit onze gemeente. Allemaal met een interessante carrière, bijzonder beroep of hobby.

(tekst loopt door onder afbeeldingen)

Burgemeester Yvonne van Mastrigt gemeente Olst- Wijhe
Wethouder Judith Compagner

 

Nieuwsgierig naar wat hen drijft of hoe zij hun keuzes hebben gemaakt? Kom dan naar de Viering Internationale Vrouwendag op woensdag 8 maart. We starten de avond met interviews en na de pauze is er een muzikaal optreden van Mirthe Meijer uit Olst- Wijhe.

(tekst loopt door onder afbeelding)

Mirthe Meijer

Mirthe heeft al een hele carrière in de muziek achter de rug en heeft onlangs zelf een nummer geschreven en uitgebracht, dat ze naast andere songs ten gehore zal brengen. Er kan gedanst, geborreld en nagepraat worden.

Wanneer

Woensdag 8 maart 2023, aanvang 19:30 uur. Zaal open 19:00 uur

Waar

Holstohus
Jan Schamhartstraat 5
Olst

Toegang

Entree € 2,-. Tickets online verkrijgbaar via www.uthuus.nl of bij Eetkamer ‘Hier is ut’ in het Holstohus.

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *