Vier huurders ontvingen de sleutel voor nieuwbouwwoningen in Nieuw Heeten

Vier huurders ontvingen op 25 juli van wooncorporatie SallandWonen de sleutel van hun nieuwe woning in het nieuwbouwplan Marissink in Nieuw Heeten. SallandWonen is extra trots dat hierbij ook nog eens de 50e buitengewoonthuiswoning is.

Interessant? Deel het artikel

default
default

Fijn dat vier huurders uit Nieuw Heeten de sleutel hebben ontvangen  van hun nieuwe woning in Nieuw Heeten.

Dat gebeurde op een feestelijke manier omdat het de 50e compacte en duurzame buitengewoonthuiswoning is die ze samen met aannemer Valk in verschillende dorpen hebben gebouwd (Heeten, Broekland, Heino, Olst en Raalte)  Dat er behoefte is aan dit type woning bleek wel uit de reacties bij de verhuur van deze woningen.

Daarom we bouwen verder. Dit jaar en volgend jaar zullen er nog minimaal 50 buitengewoonthuiswoningen worden bijgebouwd in Luttenberg, Heino en Olst. Daar kunnen woningzoekenden in 2022 of 2023 een nieuwe woonstek vinden in onze Buitengewoonthuiswoning.

Voor meer info klik hier.

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.