Videokanaal voor HierinSalland

HierinSalland bundelt haar video's voortaan ook onder het kopje 'video's.

Interessant? Deel het artikel

watvinnie harold overmars en willy westenenk

HierinSalland maakt al een tijdje video’s, ook krijgen we af en toe video binnen van derden. Daarnaast bereiden we podcasts voor. Al deze digitale beeld- en geluidsdragers hebben we nu onder het kopje ‘video’ bij elkaar staan.

Dit weekend kamen er nog twee online: een aflevering van Watvinnie met Jeroen te Wierik en de aftrap van de podcast De Groene Bank.

Zie deze opnames hieronder:

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *