Verkeersregelaars gezocht!

De verkeersregelaarspoule Olst-Wijhe (VRP Olst-Wijhe) is een groep vrijwilligers die bij evenementen in de gemeente Olst-Wijhe verenigingen en organisaties kunnen ondersteunen bij de uitvoering. De eerste aanvragen voor 2023 van verkeersregelaars zijn alweer binnen.

Interessant? Deel het artikel

Foto VRP - Wito Halsema

Om deze evenementen veilig te laten verlopen is VRP Olst-Wijhe op zoek naar extra personen die jaarlijks een aantal keren als verkeersregelaar een bijdrage wil leveren aan een goed en veilig verloop van evenementen.

VRP Olst-Wijhe kan bij evenementen binnen de gemeente Olst-Wijhe ingezet kunnen worden om het verkeer of het parkeren te regelen. Om aan de vraag van evenementenorganisaties te voldoen is er uitbreiding van het aantal personen nodig. Dit om de druk op de bestaande groep verkeersregelaars wat te verzachten en aan de vraag binnen de gemeente te kunnen voldoen.

Ben jij de persoon die een bijdrage wil leveren aan de leefbaarheid in onze gemeente.

Meld je dan, bij een van onderstaande personen, aan als verkeersregelaar.
Lees meer: https://vrp-olst-wijhe.nl/

Voor informatie en aanmelding: 06-15 21 00 94 (Tonny Schuurman) of 06-22 24 52 84 (Arie Hemmen). Via de mail kan ook: arie@hemmenhem.nl

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *