Verkeersborden van bamboe, met bijenhotel op de achterkant

Interessant? Deel het artikel

verkeersbord bamboe

Kijk, als je echt voor duurzaam gaat, dan begin je iedere keer helemaal vooraan te denken, ook als je nieuwe verkeersborden gaat plaatsen. Haarlem deed dat.

Ondertussen bij de buren

Einstein zei al dat je oplossingen niet moet verwachten van de mensen die het probleem veroorzaakten. Hij bedoelde daarmee dat je nieuwe denkers nodig hebt die vanaf de basis nog eens kijken wat er kan en mogelijk is. Niet altijd van A naar B gaan, wat je met logica doet, maar ook eens creatief denken. Dat brengt je naar overal.

De aanleiding eens anders te denken dan regulier lag in Haarlem voor de hand: ze hadden een nieuwe wijk ontwikkeld, met tiny houses. Dat is op zich al anders denken: niet maximaal wat er mag op een plek, maar minimaal wat je nodig hebt. Op Hetkanwel lazen we hoe er vervolgens verkeersborden van bamboe omtstonden, van paal tot bord. Met aan de achterkant zelfs een bijenhotel.

Doet goed voorbeeld goed volgen?

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.