Verbindend kunstproject met lokale wol van start gegaan in Lettele

Een verbindend kunstproject met lokale wol is van start gegaan op Hemelvaartsdag tijdens de markt in Lettele. De reacties waren zeer positief. 

Interessant? Deel het artikel

markt lettele
Markt Lettele

Het begon met de tekst “Er waren schapen…” Dit staat op de muur van de voormalige gemeenteschool in Lettele. Deze tekst komt van het oude leesplankje (1900). Nu met de nieuwbouwplannen voor de basisschool is er weer een nieuwe fase. 

Met veel verschillende mensen die verbonden zijn met Lettele, wordt er een kunstwerk gemaakt met wol van lokale schapen doormiddel van vilten.

Veel enthousiaste mensen hebben bij de start op de markt in Lettele een creatieve bijdrage gemaakt door het vilten met de lokale wol. Er was op een gegeven moment zelfs een wachtrij.

Diverse afspraken  met organisaties staan in mijn agenda voor de viltworkshops.

Er komt zeker een vervolg!..

Dit project is mede tot stand gekomen door Provincie Overijssel, deKrachtvanSalland cheque en WijDeventer.

Meer informatie

Mail info@josepraat.nl / 0618209307 of kijk op haar blog https://textielmeteenziel.nl/kunstproject-met-lokale-wol-creatief-community-based/

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.