Verbeelding Verbindt………..Meet en Greet Ginie Ruitenbeek

Zaterdag 24 en zondag 25 september zijn weer data om in je agenda te noteren…… open weekend bij Galerie/Atelier de Verbeelding in Wijhe en van 13.00 uur tot 16.00 uur kunt u gastkunstenaar Ginie Ruitenbeek ontmoeten: Meet en Greet onder het genot van een drankje en een leuk gesprek.

Interessant? Deel het artikel

verbeelding

Gastexposant Ginie Ruitenbeek uit Utrecht exposeert haar werk op doek, zoals Green leaves, zie foto, en Industriële Gebouwen.

Samen met werk van de 4 vaste exposanten:  Christien de Jong (PaperArt) , Marije Gies (Glas) , Ton van Sprang (Beelden), Henny Schaapman en werk uit eigen Atelier is het een veelzijdige expositie!!

Vaste openingsdagen zijn maandag en dinsdag, ieder laatste weekend van de maand en verder op afspraak.

Kom, Kijk, Ontmoet en Geniet……  Welkom!!!

Galerie/Atelier de Verbeelding Stationsweg 36 Wijhe
www.deverbeeldingwijhe.nl

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.