Verantwoord en vertrouwd van uw oude IT apparatuur afkomen?

In de week van 15- 21 april komt Copiatek naar de gemeente Raalte om oude IT apparatuur kosteloos op te halen en het een goede bestemming te geven.

Interessant? Deel het artikel

pxhere oude computers

In week 16 komen we in Raalte oude IT apparatuur kosteloos ophalen en stellen we die beschikbaar aan het goede doel zoals Stichting Leergeld. Dit is de week van 15 april t/m 21 april. Denk hierbij aan oude:

• Laptops
• PC’s
• Tablets
• Beeldschermen
• Printers
• Kabels
• en alle overige IT apparatuur

Privacy bescherming

Alle data worden uiteraard gewist met een certificaat.

Dus als je nog een oude doos kabels hebt in het magazijn, of oude beeldschermen in het stof. Meld ze aan! Halen wij het op.

Aanmelden

Je kunt alle oude IT apparatuur aanmelden via deze website 

Wanneer week 16 niet lukt, maar het later dit jaar wordt is dat uiteraard geen probleem!

SRIO

Voor bedrijven met een SROI verplichting kunnen wij ook wat betekenen. U kunt telefonisch contact opnemen met 070 213 6312 of via e-mail.

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden