Veelzijdig programma HOFtheater Raalte

Waar zijn de mannen van Firestone gebleven? Wat hebben zij al die jaren gedaan? Op die vragen krijgt u woensdag 17 januari antwoord als Willem Verdaasdonk hen in ’60 minuten met …’ interviewt. Natuurlijk spelen zij ondertussen hun favoriete nummers. Op vrijdag 19 janauri komt cabaretier Nabil een try-out spelen van zijn nieuwste voorstelling ‘Nee, precies daarom’. Voor The Bentleys zijn nog enkele kaarten vrij. Zij spelen op zaterdag 20 januari het dak eraf met hun ode aan de muziek uit de jaren ’50 en ’60.

Interessant? Deel het artikel

Nabil
Nabil

Komende week is weer voor elk wat wils te zien in het prachtige theater voor Salland.

Woensdag 17 januari om 20.00 uur 

60 minuten met … Firestone
In onze tour ’60 minuten met …’ zetten we bijzondere Sallanders in de schijnwerpers. Gastheer Willem Verdaasdonk vraagt deze avond de 6 mannen van Firestone het hemd van het lijf. Willem gaat met de bandleden terug in de tijd. Kaarten kosten €5,-

Donderdag 18 januari om 20.15 uur

Simon & Garfunkel – Old Friends (uitverkocht)

Vrijdag 19 januari om 20.15 uur

Nabil – Nee, precies daarom (tryout)
De jury van het Leids Cabaretfestival roemde in 2015 Nabils vermogen om zijn kwetsbaarheid om te zetten naar goede en scherpe grappen en ziet in hem een innemende, veelbelovende cabaretier met een toekomst in het theater. Hij speelt zijn try-out van zijn nieuwste voorstelling in het HOFtheater. Kaarten kosten €21,50

Zaterdag 20 januari om 20.15 uur

The Bentleys – Echoes of the 50’s & 60’s
The Bentleys zochten en vonden Echoes of the 50’s & 60’s. Samen met The Bendellas zetten zij een feel good-show neer met swingende muziek, dans, samenzang, diva’s in glitterjurken, kleurrijke projecties van videokunstenaar Eboman en mooie verhalen met die vertrouwde 50’s & 60’s-sfeer. Met muziek van onder andere: Elvis Presley, Carole King, The Beatles, T. Rex, Etta James, Fleetwood Mac e.v.a.

Kaartverkoop

Kaarten zijn te bestellen via de website of telefonisch op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 13:00 uur via 0572 361 361.

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.