Vechtdal: telers gezocht voor lokale korte keten

Deltion College Zwolle en Hanos Zwolle zoeken leveranciers van groenten uit de regio. Deltion College wil de groenten gebruiken voor de opleidingen van horecastudenten. Deltion en Hanos komen graag in contact met agrarische ondernemers die interesse hebben om de mogelijkheden voor levering te verkennen.

Interessant? Deel het artikel

Overesch 230525 pompoenen zaaien 1

Werken met lokale afnemers

Vanwege maatschappelijk verantwoord ondernemerschap en het feit dat zowel Deltion als Hanos het belangrijk vinden om bij te dragen aan de regionale economie, is bij ons de vraag terecht gekomen of we agrarische ondernemers rondom Zwolle kennen die het interessant vinden om de mogelijkheden te onderzoeken.

Zij zoeken minstens drie verschillende groenten met een afname van circa 20kg per week. Deltion College wil de groenten gebruiken voor kooklessen, Hanos verzorgt de logistiek.

Heb jij interesse?

Ben jij een agrarisch ondernemer en gevestigd rondom Zwolle? Kun jij de groenten leveren en heb je interesse om samenwerking te onderzoeken? Neem dan contact op met projectleider Henk Lok via: hlok@ltonoord.nl

Over Regiodeal Zwolle

LTO Noord is in het Vechtdal (Overijssel) betrokken bij het project Regiodeal Zwolle. Samen met lokale agrarische ondernemers werken we aan uitdagingen op gebied van klimaat, energie, natuur en water. Hierbij onderzoeken we hoe agrarische ondernemers vanuit gezamenlijke belangen van betrokkenen beloond kunnen worden voor een duurzame ontwikkeling van het gebied. Aan welke inhoudelijke knoppen kunnen agrarische ondernemers draaien en wat staat daar (financieel) tegenover?

Goed voor ons allemaal!

Website RegioDeal Zwolle

Bron: LTO Noord

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *