Vastgoedstylist Next trend by Esmee kan veel betekenen op Open Huis 1 oktober 2022

Het doel van vastgoedstyling is om een woning aantrekkelijker te maken; slechts 20% van geïnteresseerden die een huis gaan bezichtigen kan door persoonlijke voorkeuren van bewoners heen kijken. Dankzij vastgoedstyling worden woningen sneller en voor een betere prijs, dus een beter resultaat verkocht.

Interessant? Deel het artikel

openhuis

Voor veel verkopers is dit een lastig onderdeel in het verkoopproces, want het is meer dan wat kussentjes recht leggen. Het gaat hierbij om het benadrukken van de focus- en pluspunten van de woning. Juist hiermee bereik je een grotere doelgroep en deze zal eerder overgaan tot een bezichtiging.

Als vastgoedstylist kan ik de verkoper daarom helpen bij Open Huis:

  • Leegstaande woning voor één dag meubileren speciaal voor het Open Huis
  • Kort van te voren de woning afstylen voor het Open Huis
  • De verkoper kort van tevoren instrueren, bijvoorbeeld met een checklist
  • Ik kan de bezichtiging tijdens Open Huis begeleiden als gastvrouw.

Next trend by Esmee is een gecertificeerd House of KIKI verkoopstylist.  Tevens lid van het CNVV, het Centraal Netwerk Van Verkoopstylisten voor de vastgoedsector. Een netwerk voor particulieren, makelaars, woningcorporaties, hypotheekverstrekkers, banken en notarissen.

Next trend by Esmee

Esmee ten Have

Lierderholthuisweg 4

8131PW Wijhe

www.next-trend.nl, info@next-trend.nl

06-30017375

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.