Vanavond: 30 minuten met Esther Groenenberg in het HOFtheater

Interessant? Deel het artikel

esther groeneberg

Woensdag 20 januari vindt ’30 minuten met…’ plaats in het HOFtheater. Dit keer is zangeres, songwriter en muzikant Esther Groenenberg te gast. In 30 minuten vraagt gastheer Willem Verdaasdonk haar alles over haar werk en passie. Het interview is live te volgen via de livestream op de Facebookpagina van het HOFtheater.

In de tour ‘60 minuten met’ zet het HOFtheater bijzondere Sallanders in de schijnwerpers. In precies 60 minuten vraagt gastheer Willem Verdaasdonk, tevens eigenaar van het bedrijf Taaluilen, hem of haar het hemd van het lijf over werk en passie. In deze bijzondere coronatijd komt het HOFtheater met een online versie: ‘ 30 minuten met ‘. Via een livestream vanaf de Facebookpagina van het HOFtheater kunnen volgers thuis op de bank het interview volgen en ook zelf vragen stellen

Zangeres, songwriter en muzikant Esther Groenenberg is op woensdag 20 januari te gast. Na haar opleiding aan het conservatorium ArtEZ te Zwolle bracht zij drie albums uit, waarmee ze langs theaters door het land tourde. Ook is Esther bekend van de door haar opgerichte vrouwenband ‘The Bluebettes’.

‘De grootste ode aan een muzikale held, is te laten horen dat je door diegene bent geïnspireerd en daardoor eigen muziek maakt’ is een van haar uitspraken. Deze opmerking slaat onder andere op haar theaterodes, aan haar heldin Carole Kind en aan de vrouwelijke singer-songwriters uit de jaren zeventig, waarin ze ook haar eigen muziek verwerkte.
2020 staat in het teken van het maken van nieuwe liedjes voor de plaat die in 2021 zal verschijnen. En 2021 is een jaar met nog meer nieuwe plannen, want er staan drie tours op de planning: de reprise Back to the garden en een tour met eigen muziek. Ook speelt ze in Overijsselse theaters de voorstelling Held voor 1 dag, samen met Magda Nij Bijvank (bekend van Hanna van Hendrik) en Dirk Schreuders (bekend van Her Majesty en Bertolf).

30 minuten met Esther Groenenberg is op woensdag 20 januari, om 20:00 uur, gratis live te zien via de Facebookpagina van het HOFtheater: www.facebook.com/HOFtheaterRaalte.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.