Unieke muziek ‘Stop de Tijd’ in het Holstohus Olst op 3 maart

Vrijdag 3 maart Stop de tijd! Topmusici Margriet Sjoerdsma (vocalist) en Martin Fondse (pianist en Componist des Vaderlands) maken samen met dichteres Vrouwkje Tuinman een voorstelling over de neiging van de mens om de wereld en de tijd naar onze hand te zetten.

Interessant? Deel het artikel

Foto: Roy Manuhutu/ DesignR Graphix
Foto: Roy Manuhutu/ DesignR Graphix

Een mix van pure kamermuziek, een vleugje jazz en een knipoog naar de gospel. Ontroerende gedichten van Vrouwkje Tuinman verteld door Vrouwkje zelf. Ook teksten van Remco Campert, Jean-Pierre Rawie en F. Starik komen voorbij.

‘Stop de Tijd’ is een poëtische muziekvoorstelling met songs die zich bewegen van klein en intiem naar groots en episch. Alledaagse onderwerpen worden bezongen, maar ook onwaarschijnlijke en absurde zaken staan in de schijnwerpers.

Recensies

NRC: Ontroerend, hilarisch en eclectisch: ‘Vruchtbare kiemen tot voelen en nadenken: je wordt per seconde wijzer.’ ****

Volkskrant: ‘Intiem theaterconcert waarin poëzie en muziek een verbond aangaan. […] Fris en vlot gespeeld en wars van een al te tuttige zondagmiddagsfeer.’

Klik hier voor YouTube trailer

Wanneer

Vrijdag 3 maart, aanvang 20.30 uur (zaal open vanaf 20.15 uur)

Waar

Holstohus
Jan Schamhartstraat 5
Olst

Entreeprijs

15 euro

 

Klik hier voor meer info en tickets

 

 

 

Facebook

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *