Uitslag kleur- en tekenwedstrijd heemtuin Veermans Hof IJsselflora

Interessant? Deel het artikel

ijsselflora veermans hof eigen foto

Op zaterdag 3 juli werden de prijzen uitgereikt die kinderen gewonnen hadden bij de kleur- en tekenwedstrijd van heemtuin Veermans Hof IJsselflora. De prijsuitreiking was in de heemtuin, tijdens een klein gehouden jubileumfeestje, omdat de heemtuin dit jaar 50 jaar bestaat. De prijzen waren buitenspeelgoed aangevuld met zoekkaarten van het IVN.

Er waren wel vijftig kleurplaten en tekeningen binnen gekomen. Daaruit zijn vijf prijswinnaars gekozen:

  • Kinderen uit groep 1/2: Morris Groten
  • Kinderen uit groep 3/4: Tessa van Olst
  • Kinderen uit groep 5/6: Sam van den Dries
  • Kinderen uit groep 7/8: Jasmijn Schoot-Uiterkamp en Luit Hofman

In de hoogste groep waren zulke mooie kunstwerken ingeleverd, dat we de twee inzenders allebei een prijs gegeven hebben. Op de foto staan alle 5 prijswinnaars.

De heemtuin is in juni/juli op z’n mooist. U kunt altijd vrijblijvend een wandelingetje maken door de heemtuin. Voor groepen of groepjes kunnen er ook rondleidingen op maat aangevraagd worden.

Informatie: Annet van der Veen 0570-523937 heemtuin@ivn-wijhe-olst.nl

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *