Tuinexpo Luttenberg zoekt dringend werkgroepleden

De Tuinexpo in Luttenberg: wie kent deze niet? Al ruim 40 jaar lang is de Tuinexpo een begrip in Luttenberg en (verre) omstreken. Om daarmee nog 40 jaar door te gaan is men DRINGEND op zoek naar werkgroepleden.

Interessant? Deel het artikel

© Guus Schutte
© Guus Schutte

Om het jaar organiseert een gedreven werkgroep de Tuinexpo om zo inkomsten te genereren voor de manege. Een mooie kans voor hoveniers en aanverwante bedrijven om zich te presenteren, en voor de bezoeker een mooie aangelegenheid om inspiratie op te doen, ongedwongen rond te struinen en boordevol ideeën en groene koopjes huiswaarts te gaan.

Toekomst

Om de Tuinexpo ook in het toekomst te kunnen blijven organiseren zijn wij op zoek naar nieuwe werkgroepleden!

Lijkt het jou leuk bij te dragen aan dit fantastische evenement? Krijg je energie van organiseren, heb je creatieve ideeën, wil je jouw handen liever écht uit de mouwen steken of wil je eens meedenken over een toekomstige editie?

Meer informatie

Alle inbreng is welkom: we vernemen jouw reactie, suggestie of vraag graag via info@manegeluttenberg.nl of 06 42 56 61 40 (Cas Veneberg)

 

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *