Top700 muziekkwis komt er weer aan in Luttenberg!

In het ‘tussenjaar’ 2023 heeft Team Top 700, hoe kan het ook anders, een muziekkwis in elkaar gezet. En niet zomaar een muziekkwis…Het is namelijk dé kwis, die deur iederéne wunn’n mut kunn’n wönn’n!!

Interessant? Deel het artikel

Luttenberg Top 700 sfeerfoto

Wat betekent dat dan? Dat betekent dat het een zeer laagdrempelige kwis is met veel meerkeuze- en benaderingsvragen. Zo kan de kwis gewonnen worden door iedereen dus. Maar zoals ook bij andere spelletjes: meedoen is belangrijker dan winnen. Want meedoen is leuk, grappig en vooral gezellig.

De kwis bestaat uit meerdere rondes, variërend van beeld- en geluidsfragmenten tot live-intro’s tot foto-vragen en meer… En mocht je denken: Allemaal leuk en aardig, meedoen is belangrijker dan winnen, ECHT niet!! Gewoon de strijd aangaan! Top! We weten namelijk ook, dat er in iedere Luttenberger een overwinnaar schuilt. Zeker als je team halverwege de kwis – en die kans is groot – bovenin meedraait. Dan word je vanzelf nóg fanatieker!

Wanneer

Zondagmiddag 6 augustus bij Elckerlyc. Traditioneel, zoals jullie van ons gewend zijn, het weekend voor het Luttenbergs feest.

Dus aarzel niet, stel een dreamteam samen en schrijf je hier snel in.

Voor verdere informatie kun je ook op deze site terecht.

 

Graag tot zondag 6 augustus!

 

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.