Too good to go: Al 5 miljoen maaltijden gered

Interessant? Deel het artikel

too good to go

De afgelopen week heeft Too Good To Go Nederland een bijzondere mijlpaal behaald. Samen met de partners en gebruikers zijn sinds de start van Too Good To Go Nederland 5 miljoen maaltijden gered van de prullenbak.

“Het redden van 5 miljoen maaltijden staat gelijk aan een besparing van 12,5 miljoen KG CO2 uitstoot. Dat zijn meer dan 150,000 vluchten van Amsterdam naar London! We zijn erg trots op meer dan 4,000 partners en 2 miljoen app gebruikers in Nederland die dicht bij huis voedselverspilling tegengaan”, aldus Stijn Meijers, Retail Specialist bij Too Good To Go op LinkedIn.

Too Good To Go verbindt verkopers van eten (van winkel tot horeca) en klanten die wel zin hebben in een afgeprijsde maaltijd. Bakkers, hotelketens, supermarkten doen mee aan de aanbiederskant, iedereen die maar wil kan mee doen aan de afnamekant.

PS: we zijn eigenlijk wel benieuwd of er in Salland leveranciers en afnemers meedoen aan dit concept. We horen het graag.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.