Toneelvoorstelling op de Boerhaar

Toneelgroep Boerhaar zal op vrijdagavond 8 maart, zaterdagavond 9 maart en zondagmiddag 10 maart het stuk 'Bajesbonje' opvoeren bij Logtenberg

Interessant? Deel het artikel

Toneelgroep Boerhaar
Toneelgroep Boerhaar

De politie heeft een bomaanslag, die beraamd was voor het weekend van 8, 9 of 10 maart, verijdeld in het winkelcentrum van Boerhaar. Vier verdachten, die elkaar niet kennen,  zijn gearresteerd op verdenking van deze bomaanslag. De vier verdachten zijn overgebracht naar de bajes en wachten daar hun proces af. Het is bekend dat deze bajes wordt gerund door een tirannieke directrice en maffe cipiers.

Bent u nieuwsgierig naar hun verblijf in deze bajes? Wilt u weten of de verdachten vrijgepleit kunnen worden…? Kom dan kijken naar het toneelstuk ‘Bajesbonje’ (geschreven door Mart Moors) van Toneelgroep Boerhaar op 8, 9 of 10 maart.

Voorverkoop

De voorverkoop van de kaarten is op zaterdag 17 februari, tussen 10.00 en 12.00 uur, bij Bouwmarkt van Gurp op de Boerhaar. De kaarten kosten €7,50 per stuk.

Wanneer

De voorstellingen worden gespeeld op vrijdagavond 8 maart, zaterdagavond 9 maart en zondagmiddag 10 maart

Waar

Logtenberg op de Boerhaar
Boerhaar 16
8131 SW Wijhe

 

Kijk ook eens op Facebook of Instagram onder Toneelgroep Boerhaar en doe mee met onze actie om 2 gratis kaarten te winnen!

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.