Toneelvereniging Herman Heijermans zoekt jonge ‘ratjes’

Lijkt het jullie kind leuk om toneel te spelen? Dan is dit zijn of haar kans! Op 14 en 15 april speelt toneelvereniging Herman Heijermans Olst ‘De Wijze Kater’. Zij zoeken kinderen tussen de 8 en 11 jaar die hieraan mee willen doen.

Interessant? Deel het artikel

Groepsfoto De Wijze Kater

Een echte koningin herken je aan woord en gebaar. Maar de majesteit in ‘De Wijze Kater’ is ook maar een mens. Trillend zit zij op haar troon, zo bang als een wezel voor een rattenplaag in het paleis. Jullie kind mag een van deze ratten spelen!
Het betreft een kleine rol zonder tekst, waarvoor twee keer gerepeteerd wordt in het Holstohus (Jan Schamhartstraat 5) in Olst, namelijk op zondagmiddag 2 april en op donderdagavond 13 april (niet te laat). De voorstellingen zijn op vrijdagavond 14 en zaterdagavond 15 april.

Herman Heijermans Olst is een semiprofessionele toneelvereniging en bezorgt jullie kind graag een onvergetelijke ervaring op de planken. Wil jullie kind dit niet missen? Meld hem of haar dan nu aan via secretaris@heijermanstoneelolst.nl

Foto: Hans Meulman

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.