Toneelgroep Boerhaar speelt op 10, 11 en 12 maart  ‘Foute scouten’

Na 2 jaar afwezigheid vanwege corona, staat toneelgroep Boerhaar in de startblokken om de de toneelvoorstelling ‘Foute scouten’ op te voeren.

Interessant? Deel het artikel

Toneelgroep Boerhaar
Toneelgroep Boerhaar

‘Foute scouten’, geschreven door Mart Moors, is een blijspel vol grappen en grollen, maar ook met spannende en soms zelfs griezelige momenten.

‘Foute scouten’ gaat uiteraard over de padvinderij, maar dan in een wat andere vorm: stelletjes met relatieproblemen leggen namelijk hun ziel bloot in de vrije natuur! En onder het mom van padvinderij proberen de koppeltjes weer dichter bij elkaar te komen. Komische misverstanden, chaos en gevaar! Kortom een avond vol plezier voor jong en oud!

Voorverkoop kaarten

Zaterdag 4 februari, tussen 10.00 en 12.00 uur, bij Kluswijs van Gurp op de Boerhaar.

Toegangsprijs

De kaarten kosten €7,50 per stuk.

Locatie

De voorstellingen worden gespeeld op vrijdagavond 10 maart, zaterdagavond 11 maart en zondagmiddag 12 maart in zaal Logtenberg op de Boerhaar.

Gratis kaarten

Klik op onderstaande Facebook link en doe mee met onze actie om 2 gratis kaarten te winnen.

 

Facebook Toneelgroep Boerhaar

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *