Tomatenfestival in de Kas van Kaat in Zwolle

Interessant? Deel het artikel

kas van kaat
De Kas van Kaat (screenshot van de site)

Hobbytelers van tomaten komen zaterdag 28 augustus bijeen in de Kas van Kaat in Zwolle voor een tomatenproeffestival. De Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren afdeling Zwolle heeft het festival georganiseerd. Je kunt de tomaten proeven en als ze je bevallen, kun je ook zaadjes ervan kopen. Want dat is natuurlijk uiteindelijk de bedoeling van de hobbytelers: dat volgend jaar overal de lekkerste tomaten geteeld worden.

Hier lees je meer over het evenement.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.