Toekomstvisie Reuring in Salland. Klap erop?

Een rijke oogst aan bijeenkomsten georganiseerd door De Kracht van Salland heeft geleid tot een slotbijeenkomst waarop de toekomstvisie wordt voorgesteld en geëvalueerd.

Interessant? Deel het artikel

Kracht van Salland man fiets 220918

Op maandag 10 oktober organiseert De Kracht van Salland een slotbijeenkomst over de toekomstvisie van Salland. Tijdens deze bijeenkomst wordt de conceptvisie besproken en getoetst. Iedereen die op een actieve en open manier wil meedenken en meedoen is van harte welkom van 19.30 tot 22.00 uur in Holstohus in Olst.

De nieuwe toekomstvisie De Kracht van Salland wordt gemaakt voor en door Sallanders. Gebaseerd op ideeën van bewoners, ondernemers en organisaties. Het zet een stip op de horizon voor 2030, geeft gezamenlijke richting, of het nou gaat om landbouw, wonen, onderwijs, natuur, zorg, energie, landschap of werk.

In Salland doen we het samen

Aan deze visie werkten ruim 400 mensen mee in de vorm van interviews en bijeenkomsten. De deelnemers waren enthousiast om hun bijdrage te leveren aan de nieuwe visie en de bijeenkomsten leverden een rijke oogst aan sprankelende ideeën en nieuwe ontmoetingen tussen inwoners, ondernemers en organisaties: ‘We doen het voor Salland en in Salland doen we het samen.’

Input voor nieuwe projecten en activiteiten

Een visie waar een paar honderd Sallanders aan hebben meegewerkt, geeft een gezamenlijke richting en verbindt. En vormt zo input voor nieuwe projecten en activiteiten. We gebruiken deze visie als basis voor Leader, Salland Deal, Salland Marketing en Initiatievencoach. Daarnaast kan iedereen in Salland deze visie op één of andere manier als gezamenlijke richting en inspiratie gebruiken.

Klap erop?

Op 10 oktober bespreken we de conceptvisie met elkaar. Ook als je er bij de eerdere bijeenkomsten niet bij was, ben je welkom. Centrale vragen:

  • Komt de visie overeen met wat je had verwacht op basis van interviews envorige bijeenkomsten Reuring in Salland?
  • Heb je nog toevoegingen of reacties?
  • Waar liggen de prioriteiten voor de uitvoering?
  • Wil je hieraan meehelpen? Wat zou je zelf willen doen?

Meedoen?

We nodigen je van harte uit in het Holstohus in Olst op maandag 10 oktober 2022 van 19.30 – 22.00 uur.

 

Klik hier voor aanmelden en info

Meer weten? Bel of mail naar Giny Hoogeslag, (06) 13 48 89 37, g.hoogeslag@olst-wijhe.nl

 

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *