Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

Na de herfstvakantie start SportBSO inOranje een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. Met de komst van de SportBSO in Tijenraan zien beide partijen nog meer kansen om de jeugd in de gemeente Raalte nog vaardiger in beweging te maken.

Geen link naar partner

Interessant? Deel het artikel

Directeur KDV De Rode bank Jurgen Bruggeman (L) en directeur Sportbedrijf Raalte Henry Bronkhorst voor Sportcentrum Tijenraan - Fotocredit: Sportbedrijf Raalte
Directeur KDV De Rode bank Jurgen Bruggeman (L) en directeur Sportbedrijf Raalte Henry Bronkhorst voor Sportcentrum Tijenraan - Fotocredit: Sportbedrijf Raalte

De SportBSO is aanwezig in Tijenraan op maandag, dinsdag en donderdag na schooltijd tot 19 uur. Op deze dagen gaan de kinderen van alle basisscholen uit Raalte aan de slag met sport en bewegen.

Directeur van Sportbedrijf Raalte Henry Bronkhorst vertelt daarover: “Met SportBSO inOranje werken we al intensief samen in het organiseren van clinics en sportieve instuiven en op het gebied van personeel. Dat we nu samen in Tijenraan gevestigd zijn biedt nog meer perspectief voor samenwerking. Bijvoorbeeld door het aanbieden van BSO in combinatie met zwemles, sportieve vakantieactiviteiten, etc..”

Nicole Hemmink, het sportieve brein achter SportBSO InOranje: “De bedoeling is om hier met de oudste kinderen van de SportBSO naar toe te gaan, zodat we hen meer uitdaging kunnen bieden. Tijenraan is hiervoor de perfecte locatie door de vele verschillende sportmogelijkheden.”

Sportbedrijf Raalte stimuleert een gezonde leefstijl door sport en bewegen voor iedereen van 0 tot 100 jaar. Hierbij werkt het Sportbedrijf samen het onderwijs, verenigingen, het bedrijfsleven, (zorg)organisaties en de gemeente Raalte.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Geen link naar partner

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *