Tijd voor Taizé!

Op woensdag 25 januari starten we voor 2023 weer met de Taizévespers. Deze vesper wordt gehouden in de dagkapel van de katholieke kerk in Wijhe (Stationsweg) tussen 19.00 en 19.30 uur.

Interessant? Deel het artikel

Taizé Wijhe 2023 (1)

De deur naar de dagkapel is te vinden tussen de kerk en de voormalige pastorie. Bij de ingang ligt een voorbedenboek waarin gebeden kunnen worden geschreven ook voor het wereldgebeuren, die in de vesper worden voorgelezen. Dit zijn eenvoudige vespers met veel bekende Taizéliederen.

De liederen worden gezongen met gitaarbegeleiding van Thom Letteboer. Dit zijn hele korte gezangen, die herhaald worden en gemakkelijk om mee te zingen. Samen zingen, samen bidden en ook samen een stiltemoment. Gelovig of niet gelovig, het is bedoeld voor iedereen.

Juist in deze tijd hebben we eenheid nodig en saamhorigheid. De kapel is in Taizé sfeer ingericht vanaf oktober t/m maart. Dit is de 3e viering van dit seizoen. Vervolgens hebben we nog een viering op woensdag 15 februari en woensdag 29 maart.

Kom ook en beleef de sfeer van Taizé!

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *