Thrillerschrijver Corine Hartman in Langhuus in Wijhe

Tijdens het Literair Festival in Wijhe zal op 11 mei schrijfster Corine Hartman aanwezig zijn in het Langhuus.

Interessant? Deel het artikel

Corine Hartman boek

Op woensdag 11 mei is de bekende thrillerschrijfster Corine Hartman hoofdgast van het Literair Festival Wijhe. Locatie: het Langhuus in Wijhe. Ook zijn er optredens van auteur Sylvia Huberts en rapper Donutcare.

Met boeken als Hij volgt je, Bloedlijn, Doodskopvlinder en Als de dood werd ze een van de meest geliefde thrillerschrijvers in het Nederlandse taalgebied. Corine Hartman situeert haar meest recente boek in de regio waar ze zelf woont, de Achterhoek. Het Literair Festival Wijhe op woensdag 11 mei begint om 19.30 uur. De toegangsprijs bedraagt € 10,–.

Corine Hartman: “De dode die niet werd gemist gaat onder meer over naoberschap, over hoe belangrijk het is er voor elkaar te zijn. Het boek past denk ik goed in deze tijd waarin er al zoveel aan de hand is, en je soms even wilt verdwijnen in een verhaal met herkenbare personages met wie je meeleeft.”

Op het programma staat verder een optreden van prozaschrijfster Sylvia Huberts. Zij is onder andere bekend van Wat als we niet waren betoverd. Het klarinetensemble van de Wijhese Harmonie zorgt voor de muzikale omlijsting en verder zijn er optredens van rapper Donutcare, liedjes van troubadour Thom Letteboer en gedichten voorgedragen door Irene Ziegelaar.

Het Literair Festival Wijhe wordt georganiseerd door de Bibliotheek Salland, vestiging Wijhe en de Stichting Vrienden van de Wijhese Bibliotheek. Het festival vindt plaats in het Langhuus aan de Langstraat nummer 29. De toegang bedraagt € 10,–. Reserveren is mogelijk via deze link; ook kunnen ter plekke kaarten worden gekocht.

Corine Hartman © Stan Bouwman

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.