Meer berichten

Laatste werkdag

Soms kun je enorm naar een moment of gebeurtenis toeleven. De afgelopen periode keek ik uit naar mijn zwangerschapsverlof.

Lees verder »

Grote dag voor bewoners van Het Wooldhuis in Heino

Op maandag 3 en dinsdag 4 april verhuisden alle bewoners van woonzorgcentrum Het Wooldhuis in Heinonaar hun nieuwe onderkomen. Een spannend, maar vooral ook feestelijk moment. Aan de nieuwbouwlocatie van Zorgspectrum Het Zand is twee jaar gebouwd.

Lees verder »

André Katoele en John Koolhof fietsen van Brug (Rotterdam) naar Pomp (Heino) voor onderzoek hersentumoren

Nieuwe sportieve uitdaging voor Heinoërs van de Strijd van Salland. ten behoeve van onderzoek naar hersentumoren.

Lees verder »

Een Meer dan Menselijke prestatie?

Wanneer je met 14 auteurs één boek schrijft, komt daar een heleboel bij kijken. Als kartrekker heb ik me daar behoorlijk in verslikt. Is het allemaal goed gekomen?

Lees verder »

Marion Kogelman: Nieuw jaar met nieuw vertrouwen

Loslaten, onthaasten, rust en tijd voor jezelf. Niet alleen in de vakanties maar ook tijdens je drukke gezinsleven, werk of andere dingen die op je to-do lijst staan. Mindfulness. Aandacht voor jezelf. Een cadeau aan jezelf om van binnenuit rust te creëren in het drukke leven van alle dag. Waar je elke keer weer naar terug kan keren. Marion Kogelman wijst je de weg!

Lees verder »

Nieuwsbrief februari 2023 Samen Gezond in Deventer

In deze nieuwsbrief lees je onder andere over de Drink Water Week in Deventer, de Webinars ‘Gezonde Eet(op)voeding voor jonge kinderen’ en de terugkoppeling van de eerste inspiratiesessie van 2023. Daarnaast word je uitgenodigd voor de nieuwe suïcide preventietraining gatekeeper, de gezonde tour training van FitKids Deventer en voor een lezing over dementie!

Lees verder »

Sallandse huisartsen staan doorgaans welwillend tegenover euthanasie

Het is de week van de euthanasie. Die week is in het leven geroepen om de samenleving meer kennis te geven over deze manier van levensbeëindiging. Sallandse artsen staan welwillend tegenover euthanasie.

Lees verder »

Raalte: Uitreiking Koninklijke Onderscheiding aan de heer J.W. (Jan) Binnenpoorte

Burgemeester Dadema heeft zaterdagmiddag 5 november tijdens de viering van het 40-jarig bestaan van CRT Raalte een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan de heer Jan Binnenpoorte.

Lees verder »

Nieuwbouw Sallands Hospice De Cirkel officieel geopend

Bij hospice De Cirkel in Raalte werd de uitbreiding geopend.

Lees verder »

MaarschapWij: Van vluchteling naar nieuwkomer, van statistiek naar mens

Een serieuze visie op de migratieproblemen van MaaatschapWij.

Lees verder »

Heino verzekerd van 10 jaar AED’s

De AED’s in Heino worden voor de komende tien jaar in beheer genomen door Stichting Ouderenwerk Heino (SOH).

Lees verder »

Zorgboerderij Damhoeve begint aan bouw zorgappartementen voor mensen met dementie

Boerderij Damhoeve tussen Dalfsen en Heino had geen opvolging voor het agrarisch bedrijf en besloot het roer om te gooien naar zorgboerderij voor mensen met dementie. Aanvankelijk in dagbesteding, maar nu komen er ook appartementen voor permanent verblijf.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.