Meer berichten

Raalte organiseert spreekuur over werken in Nederland voor vluchtelingen uit Oekraïne

De Gemeente Raalte houdt spreekuren voor Oekraïense vluchtelingen die in Nederland willen werken.

Lees verder »

Koninklijke onderscheiding in Heeten

Mevrouw dr. Thea van der Geest uit Heeten werd benoemd tot Officier in de Orde van Oranje Nassau en kreeg de daarbij behorende versierselen uitgereikt door burgemeester Martijn Dadema van de gemeente Raalte.

Lees verder »

ChristenUnie Overijssel: Wat doet de Provincie Overijssel voor sociaal ondernemers?

ChristenUnie-Statenlid Jan Westert stelt vragen aan het college van Gedeputeerde Staten van Overijssel over het inpassen van moeilijk plaatsbare inwoners in de plannen van de provincie.

Lees verder »

Mindfulness als helpende hand voor jezelf: ervaar meer rust in het leven van alledag

Een nog betere versie van jezelf worden, gewoon omdat het goed is zoals je bent. Zou dat geen mooi voornemen zijn voor aankomend jaar? Met een cursus mindfulness bij Marion Kogelman leer je jezelf op een heel nieuwe manier kennen. Je krijgt inzicht in je eigen gedrag en leert hoe je situaties op andere manieren aan kunt pakken. Zodat je meer rust ervaart in het leven van alledag.

Lees verder »

8 Marketingtips van Boostrz om eindelijk die openstaande vacatures te vullen

Het was zelden zo moeilijk om mensen te vinden om openstaande vacatures in te vullen. Het is daarom heel belangrijk om potentiële werknemers zorgvuldig en op bijzondere wijze te benaderen. Boostrz uit Raalte geeft tips om openstaande vacatures in te vullen.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Partnerbijdragen