Meer berichten

Plannen nieuwe inrichting N337 bij Den Nul en Olst klaar voor inspraak

De IJsseldijk tussen Zwolle en Deventer zal ter hoogte van Den Nul en de Veerweg Olst opgewaardeerd worden. Belanghebbenden kunnen hierover communiceren met de provincie Overijssel.

Lees verder »

Fietst u graag? Test de nieuwe Doortraproute in Raalte

De Fietsersbond is op zoek naar oudere fietsers om een nieuwe Doortraproute in de gemeente Raalte te testen.

Lees verder »

Provincie Overijssel opent unieke zonnecarport

Bij het provinciehuis in Zwolle is een unieke met zonnepanelen bedekte parkeerruimte met oplaadmogelijkheden geopend, die ook door omwonenden gebruikt kan worden.

Lees verder »

Verkeersweken op de basisscholen: theater, rappen en vloggen

In de komende weken zijn het Verkeersweken op alle basisscholen in de gemeente Olst-Wijhe. Hierin wordt er extra aandacht besteed aan veiligheid en gedrag in het verkeer.

Lees verder »

Gemeente Raalte pakt dit najaar vijf fietsoversteken in de kom van Raalte aan

Vijf onveilige fietsoversteekplaatsen in Raalte- dorp worden de komende maanden aangepakt.

Lees verder »

Mobiliteitsspecialist Goudappel Coffeng presenteert Fietsfeuilleton

Mobiliteitsspecialist Goudappel presenteert een fietsfeuilleton met een stappenplan om goede fietsverbindingen te kunnen realiseren.

Lees verder »

Forse tijdswinst mogelijk voor treinverbinding Randstad-Zwolle-Twente-Münster  

De treinverbinding tussen de Randstad, Zwolle en Twente kan met zeker een half uur worden verkort. Dat blijkt uit onderzoek in opdracht van de provincie Overijssel. Dit is niet alleen gunstig voor de treinverbinding tussen de Randstad en Twente, maar ook voor de grensoverschrijdende spoorverbinding Zwolle-Twente-Münster.

Lees verder »

Fietsen in de gemeente Raalte, wat kan er beter? Geef je mening!

Fietsen heeft vele voordelen. Het is niet alleen gezond, maar ook een schone vervoerswijze. Daarom wil de gemeente Raalte het gebruik van de fiets meer stimuleren en de verkeersveiligheid voor fietsers verbeteren. Daarbij kunnen we…

Lees verder »

Blauwnet treinen: Met de OV-chipkaart naar station Gronau in Duitsland

Vanaf zondag 1 augustus kunnen treinreizigers met een Nederlandse OV-chipkaart reizen tot het Duitse station Gronau. Hiervoor is op station Gronau een Blauwnet in- en uitcheckpaal geplaatst. De provincie Overijssel wil hiermee reizen over de…

Lees verder »

NS zet reserveringsplicht fiets door ondanks protesten

De consumentenorganisaties Fietsersbond, Rover, KBO-PCOB, LSVb en Ieder(in) waarschuwen fietsers voor veel onduidelijkheid nu NS heeft besloten de verplichte reservering voor het meenemen van een fiets in de trein door te zetten. De organisaties roepen…

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Partnerbijdragen

Er zijn geen relevante partnerbijdragen.