Meer berichten

Pia Douwes HOFtheater Roy Beusker

Wat is er deze week te doen in het HOFtheater Raalte?

Ontdek een Magische Avond in HOFtheater: Masterclass met Pia Douwes en Filmavonturen met Juf Roos en Wonka

Lees verder »

Nieuw in Deventer: Luisterfestival SCHELP

1 juni 2024 is een dag waarop je je oren mag geloven. SCHELP is een nieuw festival in Deventer waarin luisterverhalen, hoorspelen en theatrale audioproducties in de etalage worden gezet.

Lees verder »

Theater Onbeperkt kunstcircuit foto Wil Kanis

Theater Onbeperkt met nieuwe productie ‘Kent u deze nog?’ in Deventer

Al 15 jaar lang is Theater Onbeperkt niet meer weg te denken uit Deventer. Het is een bont gezelschap waar iedereen welkom is. Jongeren en volwassenen met en zonder beperking werken vol overgave aan een theatervoorstelling gebaseerd op hun belevenissen.  

Lees verder »

piet van eeghen mariet dingemans HOFtheareer

Wat is er deze week te doen in het HOFtheater Raalte?

Vind hier het programma van het HOFtheater in Raalte voor deze week.

Lees verder »

Documentaire over Refik Köse tijdens een bezoek aan Oost Turkije te zien in het HOFtheater Raalte.

De ramadan is afgelopen. Alle reden voor moslims een groot feest te vieren. Een Suikerfeest. Dat is samen eten, maar eerst naar de moskee. Raaltenaar Refik Köse ging vorig jaar terug naar zijn geboortedorp in Turkije, waarvan HierInSalland een documentaire maakte, die in het najaar te zien zal zijn in het HOFtheater.

Lees verder »

podium margje wittermans

‘Waarom Truus’ bij Podium Heino ter herdenking aan WO2

Op zondag 14 april a.s. om 15.00 uur neemt Margje Wittermans het publiek mee naar de Tweede Wereldoorlog met ‘Waarom Truus’ bij THEATER Podium Heino.
Zij brengt een eerbetoon aan de onvermoeibare heldin Geertruida Wijsmuller-Meijer, beter bekend als Truus Wijsmuller. Het stuk draagt bij aan de herdenking van de Tweede Wereldoorlog en haar vergeten rol in de redding van duizenden Joodse kind vluchtelingen.

Lees verder »

Filemon-en-Lammert-foto-Ramona-Lauw-scaled HOFtheater

Wat is er deze week te doen in het HOFtheater Raalte?

Deze week kun je bij het HOFtheater de wereld van de sport induiken met Filemon Wesselink en Lammert Kamphuis tijdens hun voorstelling “Sport kijken voor een weergaloos leven” op vrijdag 12 april. Op zaterdag waan je je weer terug in de jaren zeventig, maar dan in een unplugged stijl met “The 70’s Unplugged – Songs for the Road!” Voor alle gelukkigen die een ticket hebben weten te bemachtigen voor deze uitverkochte voorstelling: laat je meeslepen door de prachtige nummers van de grootste popartiesten van die tijd!

Lees verder »

Hoe kijk jij naar gezondheid. Zin in een gratis inspirerende avond uit in Raalte?

Op dinsdag 14 mei organiseert Positief Gezond IJsselland in het HOFtheater Raalte de interactieve theatervoorstelling ‘Dromen Vangen’. De voorstelling inspireert, ontroert en laat vooral zien waar gezondheid nu echt om draait. Een heerlijk avondje uit voor iedereen die benieuwd is naar een brede blik op gezondheid. Kijk, lach, leer én doe actief mee!

Lees verder »

mell vintage hoftheater

Wat is er deze week te doen in het HOFtheater Raalte?

Vind hier alle info over het programma van het HOFtheater.

Lees verder »

Theater na de Dam ut Huus

Spelers gezocht voor theaterproject ‘Theater Na de Dam’

Dit jaar doet ook het dorp Olst mee aan een Theater na de Dam traject. Dit houdt in dat je samen met een professionele theatermaker gaat toewerken naar een korte voorstelling over de Tweede Wereldoorlog.

Lees verder »

hoftheater gerard alderliefste

Gerard Alderliefste & Friends waren in het HOFtheater, een recensie

Recensie optreden “Une belle histoire” van Gerard Alderliefste & Friends, op 20 maart 2024 in het HOFtheater Raalte. 

Lees verder »

Concert Ons Genoegen Heino in het HOFtheater Raalte

Muziekvereniging Ons Genoegen presenteert de voorstelling ‘All over the World’, een muzikaal spektakel, op zondag 14 april in het HOFtheater in Raalte.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.