Meer berichten

Giro555 actie met toneel en muziek in het HOFtheater Raalte: Bekend maakt Bemind

Voor hulp aan de slachtoffers van de aardbevingsramp in Syrië en Turkije vindt er op 19 maart een evenement plaats in het HOFtheater Raalte. Het thema van de middag is ‘Bekend Maakt Bemind’. Dit evenement is tot stand gebracht door de Olster journalist, schrijver en columnist Hasan Kaddour, die zelf afkomstig is uit het aardbevingsgebied in Syrië.

Lees verder »

Nachwan Al-Rajab Agha gaf indrukwekkende voorstelling in Deventer Schouwburg

Nadat ik de tweede theatershow had bijgewoond die op dezelfde dag na de ochtendshow werd gehouden, was ik verrast door het grote aantal mensen dat naar de show kwam. Het amfitheater van de Deventer Schouwburg zat vol voor de twee shows. Beide keren rond de 200 toeschouwers. Ook de burgemeester van Deventer, de heer Ron König was aanwezig bij de tweede theatervoorstelling, die de gemeente Deventer mede had gefaciliteerd.

Lees verder »

Spiegelzaal Zwolle: Soweto Gospel Choir zingt en danst ons de kerstnacht in

Kerstnacht ingaan met het Soweto Gospel Choir in de Zwolse Spiegelzaal en dan afsluiten met Hallelujah, Silent Night en We wish you a Merry Christmas. Beter wordt het niet.

Lees verder »

Hoftheater: The Bentleys & The Bendellas brengen opkomst Rock&Roll terecht weer tot leven

In de jaren 50 en 60 werd de muziek geboren. Rock and Roll deed zijn entree, het was muziek, maar ook een levensstijl. The Bentleys & The Bendellas brachten dat gisteren terug in herinnering met een wervelende show.

Lees verder »

‘Dat was mooi man’, Slagerij van Kampen laat Hoftheater schudden op zijn grondvesten.

Raalte – Geef een kind een trommel en het begint direct muziek te maken. Geef een volwassen man een paar trommels en hij denkt direct te kunnen drummen. Maar wat gebeurt er als je meer…

Lees verder »

Werkgroep Passion: Het lijdensverhaal van Jezus wordt weer op Witte Donderdag 2023 ten tonele gebracht in Luttenberg  

Werkgroep Passion uit Luttenberg is begonnen met de organisatie van Passion 2023, welke op Witte Donderdag 6 april 2023 zal plaatsvinden

Lees verder »

‘Zij Zagen Oorlog’, bijzondere voorstelling door Ksenia Marasanova

Salland – “Jij daar kassameisje! Als ze je morgen vragen om granaten in te pakken dan heb je maar één keus! Zeg nee!!!” Terwijl Ksenia Marasonova, deze tekst uitspreekt steekt ze haar vinger uit in…

Lees verder »

Nederlandse Reisopera in theater De Spiegel te Zwolle op 14 april

De Nederlandse Reisopera voert op donderdag 14 april om 19.30 haar voorstelling ‘Bruid te koop’ op. Met Francis van Broekhuizen, Laetitia Gerards e.a.

do 14 apr
19.30 uur

Lees verder »

Programma HOFtheater Raalte voor april

Het HOFtheater heeft Covid19 weer van zich af geschud en heeft weer een programma voor de komende tijd dat klinkt als een klok.

Lees verder »

Zwolse Theaters hebben weer veel voorstellingen aan hun programma toegevoegd.

Na alle beperkingen kunnen de Zwolse Theaters weer helemaal los! Veel nieuwe voorstellingen zijn ingepland.

Lees verder »

De Zwolse Theaters bieden weer een veelzijdig programma aan

De Zwolse Theaters zijn ontzettend blij nu de deuren weer volledig geopend zijn. Hier vind je info over de komende voorstellingen.

Lees verder »

HOFtheater stelt interim directeur aan 

Eind vorig jaar werd bekend dat Roswyde Burgman na ruim vijf jaar stopt als directeur van het HOFtheater in Raalte. Er wordt een nieuwe directeur gezocht. Tot deze gevonden is neemt een interim-directeur de lopende zaken van het theater waar, ondersteund door de medewerkers van het HOFtheater.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.