Meer berichten

Sportdag Raalte 900

Op zaterdag 29 april vindt in het kader van de viering van het 900-jarig bestaan van Raalte de Raalte Sportdag plaats. Die bestaat uit twee onderdelen op het terrein van Rohda Raalte: een ‘proeverij’ met diverse sporten en een gratis zeskamp. Het programma start om 10:00u. 

Lees verder »

Beeldbepalende evenementen in Overijssel verenigen zich in kennisplatform

De 17 beeldbepalende evenementen van de provincie Overijssel hebben in Deventer het startschot gegeven van het Kennisplatform Evenementen in Overijssel. Onder het toeziend oog van ruim 60 deelnemers, waaronder bestuurders, politici, organisatoren en veiligheidsregio’s, ontving gedeputeerde Eddy van Hijum het eerste exemplaar van het boek ‘Betekenis & Impact van 17 beeldbepalende evenementen in Overijssel’. Doel is om gezamenlijk stappen te zetten in het organiseren van nog betere evenementen in Overijssel.

Lees verder »

Boombouw Wintermarathon MTB in Lemelerveld

Op zondag 26 februari a.s. wordt alweer voor de 16e keer De Boombouw Wintermarathon verreden. Deze MTB-klassieker levert de ultieme uitdaging voor fietsbikkels die ruim 100 kilometer bospaden en snelle single tracks wil rijden en flink wat hoogtemeters wil maken. Maar er is ook ruimte voor de sportieve MTB-er die wat minder kilometers wil rijden en ook graag wil genieten van een mooie toertocht langs rivieren, door de bosrijke gebieden en het heuvelachtige landschap van Salland en Twente. 

Lees verder »

Schietsport Nieuwleusen huldigt kampioenen en jubilarissen

Schietsport Vereniging Nieuwleusen hield jaarvergadering en huldigde kampioenen en jubilarissen.

Lees verder »

Joke Proper: IJsclub Olst in vuur en vlam

Columniste Joke Proper bezocht de geopende IJsclub Olst en voerde daar leuke gesprekken.

Lees verder »

Olst heeft twee nieuwe jonge tenniskampioenen

De jeugd van tennisvereniging Ter Spille uit Olst heeft 20 november uitgemaakt wie zich clubkampioen van 2022 mag noemen. Dat deden de pupillen tot 12 jaar en de junioren van 12 tot 18 jaar.

Lees verder »

Raalte: Uitreiking Koninklijke Onderscheiding aan de heer J.W. (Jan) Binnenpoorte

Burgemeester Dadema heeft zaterdagmiddag 5 november tijdens de viering van het 40-jarig bestaan van CRT Raalte een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan de heer Jan Binnenpoorte.

Lees verder »

Nationaal Concours Hippique Luttenberg

Het Nationaal Concours Hippique Luttenberg aanstaande zaterdag op 10 september heeft vanaf 10.00 uur een doorlopend wedstrijdprogramma met 21 Tuigpaarden en Hackney rubrieken. Waaronder een aantal finales van de competitie wedstrijden. Kom naar manege Luttenberg!

Lees verder »

Nationaal Concours Hippique Luttenberg met tuigpaarden

Zaterdag 10 sept. 2022 om 9.30 uur begint het Nationaal Concours Hippique weer in Luttenberg op de locatie Looweg 6A.                 

Lees verder »

Leaderbijdrage voor Diepenveense Sportclub

De Kracht van Salland bemiddelde weer bij een subsidie, ditmaal voor de Diepenveense Sportclub bij de EU, provincie en gemeente.

Lees verder »

Estafetteloop in Heeten

Op zaterdag 1 oktober zal tijdens de Ponyweek van Heeten de EstafetteLOOP plaatsvinden. Vanaf 1 juli kun je je hiervoor inschrijven.

Lees verder »

MijnPlein scholen in Wijhe deden een succesvolle actie voor Salland voor Oekraïne

Tijdens de Koningsspelen hebben de kinderen van onze school een sponsorloop gehouden voor het goede doel: Salland voor Oekraïne. De voorzitter van de stichting Salland voor Oekraïne, Rob Aa, was zo enthousiast over onze actie…

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.