Meer berichten

Ook Luttenberger Andreas Mars is kuiervoetballer

Andreas Mars vertelt waarom hij kuiervoetbal (walking football) zo leuk vindt.

Lees verder »

Anne Feenstra doet aan Ultra-Trailrunning om de coronatijd door te komen

Luttenbergse Anne Feenstra doet aan Ultra-Trailrunning om de coronatijd door te komen.

Lees verder »

Kuiervoetbal in Luttenberg

Ben Neppelenbroek uit Luttenberg vestigt de aandacht op kuiervoetbal in Luttenberg, elders ook wel walking football genoemd.

Lees verder »

sportpeiling

Conclusie Sportpeiling: Aandacht voor bewegen moet blijvend zijn

Inwoners in de gemeente Raalte sporten veel, maar wel een stuk minder door de coronamaatregelen. Dit is één van de bevindingen uit de Sportief en Gezond peiling van de GGD IJsselland, in opdracht van Sportbedrijf Raalte en de gemeente Raalte.

Lees verder »

badmintonclinic

Badmintonclinic voor mensen met een beperking

Aangepast Badminton Raalte biedt badminton aan mensen met een geestelijke of lichamelijke beperking. Zij organiseren op 27 november een badmintonclinic om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de vereniging én de sport

Lees verder »

talentendag

Talentendag voor basisschoolkinderen in Sportcentrum Tijenraan

Speciaal voor jonge sporttalenten in de gemeente Raalte organiseert Sportbedrijf Raalte op woensdagmiddag 8 december een talentendag. Basisschoolleerlingen uit groep 5 tot en met groep 8 uit de gemeente Raalte kunnen deze dag ontdekken waar hun talent het beste tot zijn recht komt.

Lees verder »

Vital Centre begint met Club Vital

Vorige week is het Vital Centre gestart met Club Vital; een vernieuwde Personal Training Studio. Hierin staat individueel contact en coaching voorop.

Lees verder »

Isala werkt aan innovatieve game, de beweegapp

Hoe de app er precies uit gaat zien, weet Isala nog niet, maar het doel is wel dat er een beweegapp komt op de tablet die straks iedere patiënt in het nieuwe ziekenhuis in Meppel krijgt. Op dit moment testen patiënten de app uit.

Lees verder »

Samen op weg naar een vitaler Raalte: preventieakkoord ‘Vitaal Raalte’ ondertekend

Op 4 oktober werd het preventieakkoord ‘Vitaal Raalte’ ondertekend tussen de partners gemeente Raalte, Tactus, Welzijn en Sportbedrijf.

Lees verder »

Haarle was weer het centrum voor MTB sporters. Monstertocht van 200 km

Op 3 oktober werd weer het Dutch Masters MTB Event gehouden. Zo’n 1000 deelnemers in 3 klassen gingen de strijd aan in het mooie Sallandse land.

Lees verder »

Workshop René Wormhoudt Athletic Skills Model in Sportcentrum Tijenraan

René Wormhoudt is al jarenlang actief als fysiotherapeut en conditietrainer in het profvoetbal bij Ajax en het Nederlands Elftal, maar op 25 oktober deelt hij zijn lessen in Sportcentrum Tijenraan. Hier houdt hij een workshop over zijn Athletic Skills Model (ASM). 

Lees verder »

Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

Na de herfstvakantie start SportBSO inOranje een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. Met de komst van de SportBSO in Tijenraan zien beide partijen nog meer kansen om de jeugd in de gemeente Raalte nog vaardiger in beweging te maken.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Partnerbijdragen