Meer berichten

Samen op weg naar een vitaler Raalte: preventieakkoord ‘Vitaal Raalte’ ondertekend

Op 4 oktober werd het preventieakkoord ‘Vitaal Raalte’ ondertekend tussen de partners gemeente Raalte, Tactus, Welzijn en Sportbedrijf.

Lees verder »

Haarle was weer het centrum voor MTB sporters. Monstertocht van 200 km

Op 3 oktober werd weer het Dutch Masters MTB Event gehouden. Zo’n 1000 deelnemers in 3 klassen gingen de strijd aan in het mooie Sallandse land.

Lees verder »

Workshop René Wormhoudt Athletic Skills Model in Sportcentrum Tijenraan

René Wormhoudt is al jarenlang actief als fysiotherapeut en conditietrainer in het profvoetbal bij Ajax en het Nederlands Elftal, maar op 25 oktober deelt hij zijn lessen in Sportcentrum Tijenraan. Hier houdt hij een workshop over zijn Athletic Skills Model (ASM). 

Lees verder »

Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

Na de herfstvakantie start SportBSO inOranje een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. Met de komst van de SportBSO in Tijenraan zien beide partijen nog meer kansen om de jeugd in de gemeente Raalte nog vaardiger in beweging te maken.

Lees verder »

Historisch motorengeweld op de Luttenbergring

Zaterdag 18 september was de Luttenbergring weer het toneel van motorraces met een historisch tintje, nadat de vorige editie helaas afgeblazen moest worden wegens corona.

Lees verder »

Voetbalinterland op Sportpark de Kampen in Heino

Amateurvoetballers hebben na maanden van stilstand hun voetbalschoenen weer uit de kast kunnen pakken. Vele teams hebben hun trainingen weer opgestart en de eerste bekerwedstrijden zijn inmiddels achter de rug. Om wat wedstrijdritme op te doen, vinden er vele oefenwedstrijden plaats tegen teams uit omliggende dorpen. Maar Heino 6 koos ervoor om niet SV Dalfsen, Rohda Raalte of vv Lemelerveld te benaderen; het elftal besloot om een heus interland te organiseren.

Lees verder »

Begeleiders gezocht voor Gezond Natuur Wandelen in Raalte

Wandelt u graag? Het liefst in een groene omgeving? Zou u uw enthousiasme voor de natuur en het wandelen willen overbrengen op mensen die minder bewegen? En wilt u op regelmatige en vrijwillige basis, eens per week tot eens per maand, een wandelgroep begeleiden? De organisatie van Gezond Natuur Wandelen is op zoek naar naar vrijwillige wandelbegeleiders en organiseert daarom op dinsdag 21 september een informatiebijeenkomst in het HOFtheater.

Lees verder »

Raaltenaar Jan Smeekens schrijft een boek over zijn schaatscarrière

Jan Smeekens komt in oktober met het boek ‘Smeekens. Hoe ik goud verloor en mezelf terugvond’. Raaltenaar Smeekens had namelijk goud op de 500 meter van de Spelen in Sotsji gewonnen, maar bij hermeting van…

Lees verder »

Gemeente Raalte gaat door met buurtsportcoaches

Alle inwoners van 0 tot 100 jaar plezier laten beleven aan sporten, bewegen en cultuur; dat vindt de gemeente Raalte belangrijk. Daarom kunnen scholen, sport- en cultuurverenigingen uit de gemeente Raalte ook na 2021 gebruik…

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Partnerbijdragen