Laatste berichten Sallandse ondernemers

Evenement | Sallandse ondernemers | Sociaal

Startersloket Raalte organiseert starterscafé

Redactie | 17 juni 2024
Advies | Circulaire economie | Energie | Expositie | Meedoen | Sallandse ondernemers

Duurzame Energiedagen bij Tegelhuys Wijhe

Politiek | Sallandse ondernemers | Verduurzaming

Subsidie voor innovatieprojecten in de landbouw in Overijssel 

Biodiversiteit | Evenement | Fietsen | Sallandse ondernemers

Netwerk ZP Raalte op de fiets naar Erve Westenenk

Sallandse ondernemers | Werk

Boei10 in Raalte begeleidt ondernemers in groei

Meer berichten

Wordt speelboerderij De Flierefluiter voor de vijfde keer ‘Leukste uitje van Overijssel?’

Speelboerderij de Flierefluiter in Raalte is door de ANWB opnieuw genomineerd voor de uitverkiezing ‘Leukste Uitje van Overijssel en hoopt deze titel voor de vijfde keer op rij binnen te halen. Daar kun JIJ bij helpen!

Lees verder »

Jongeren van Futureproof zetten Zwolse bloeddonoren in het zonnetje

Tijdens de actiedag van Futureproof, een trainingsprogramma over impact ondernemen, deelden de deelnemers bloemen uit aan bloeddonoren en werknemers van Sanquin Zwolle.

Lees verder »

Natuurlijk bouwer Tala uit Broekland wint Circulair Ondernemen Award Regio Zwolle

Duurzaam bouwbedrijf Tala wint de Circulair Ondernemen Award regio Zwolle. Circulariteit zit in het DNA van het bedrijf en is er veel meer dan hergebruik.  Dat maakte de jury bekend op 30 mei tijdens de ondernemersborrel van VNO-NCW in de Agnietenberg in Zwolle. De motivering van de jury: ‘Het bedrijf dat in de meest brede zin met duurzaamheid bezig is’

Lees verder »

ZP Raalte bijeenkomst ‘Ondernemen in de uitvaartzorg’

Leden van businessclub ZP Raalte gaan een kijkje nemen bij het uitvaartcentrum in Nijverdal van ZP- lid Marja van der Wal. Een inspirerend ondernemersverhaal op een vernieuwde locatie!

Lees verder »

Raalter bio- akkerbouwer Overesch levert aan Ekoplaza

Het biodynamische akkerbouwfamiliebedrijf Overesch in Raalte (OV) levert momenteel groene asperges aan Ekoplaza. Ondertussen maken Jan en Rick Overesch zich op voor de pompoenenoogst eind augustus om die ook te gaan leveren. Nu is het vooral veel schoffelen!

Lees verder »

Nieuws van Bioboerderij en -winkel Overesch Raalte

Overesch biologische landbouw aan de Hondemotsweg tussen Raalte en Heino heeft als doelstelling biologisch 100% bereikbaar te maken voor iedereen. In de boerderijwinkel vind je een compleet assortiment aan biologische producten, zoals rund- en varkensvlees van eigen vee, kip van Polderhoen, groente en fruit, vers brood, zuivel, kaas, eieren, bier en wijn, en natuurlijk een groot assortiment aan droog- en kruidenierswaren. Mocht je producten willen die wij niet standaard in het assortiment hebben dan kunnen wij deze voor je bestellen.

Lees verder »

Nieuw bij Startersloket Raalte workshop ‘Is ondernemen iets voor mij?’

Ontdek de mogelijkheden om voor jezelf te beginnen, speciaal voor préstarters. Dit is dit echt wat voor jou om je mogelijkheden te leren kennen!

Lees verder »

Strobox bouwen nodigt u uit voor Open Huizen Dag op 7 mei in Olst

De StroBox is een bouwelement waaruit wij woningen bouwen. Het element wordt zowel voor de muren, het dak en als vloer gebruikt . Zoals de naam doet vermoeden is de Strobox letterlijk een houten skelet voorzien van plaatmateriaal waar stro in geperst is. Op 7 mei is de toepssin daarvan te zien in nieuwbouwwijk De Olstergaard in Olst.

Lees verder »

Startersloket Raalte organiseert starterscafé in Broekland

Ontmoet andere startende ondernemers uit de regio en deel je kennis en ervaringen.

Lees verder »

Raalte Noord kan vlakbij groentepakketten bestellen

Thomas De Gooier gaat groentes telen op het erf van Willy Westenenk net buiten Raalte. Kleinschalig, met oog voor bodem, natuur en mens, zonder kunstmest en chemische middelen. Hij vraagt je een enquête in te vullen wanneer je geïnteresseerd bent in deze pakketten.

Lees verder »

Wat doen jullie duurzaam, Emma en Olivier?

Olivier Schutzelaars en Emma Vlaanderen zijn eigenaar van het bedrijf Boer’n Buffel Keizersrande. Begin dit jaar hebben zij hun intrek genomen in een prachtige pachtboerderij in Diepenveen. Zij delen graag hoe zij duurzaam ondernemen op hun boerenbedrijf in de uiterwaarden van de IJssel.

Lees verder »

BNI de Wouw is gevlogen, welkom ZakenNet Salland

Sallandse ondernemers sluiten zich aan bij een andere regionale netwerkclub.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.