Laatste berichten Sallandse ondernemers

Meer berichten

Nieuws van Bioboerderij en -winkel Overesch Raalte

Overesch biologische landbouw aan de Hondemotsweg tussen Raalte en Heino heeft als doelstelling biologisch 100% bereikbaar te maken voor iedereen. In de boerderijwinkel vind je een compleet assortiment aan biologische producten, zoals rund- en varkensvlees van eigen vee, kip van Polderhoen, groente en fruit, vers brood, zuivel, kaas, eieren, bier en wijn, en natuurlijk een groot assortiment aan droog- en kruidenierswaren. Mocht je producten willen die wij niet standaard in het assortiment hebben dan kunnen wij deze voor je bestellen.

Lees verder »

Nieuw bij Startersloket Raalte workshop ‘Is ondernemen iets voor mij?’

Ontdek de mogelijkheden om voor jezelf te beginnen, speciaal voor préstarters. Dit is dit echt wat voor jou om je mogelijkheden te leren kennen!

Lees verder »

Strobox bouwen nodigt u uit voor Open Huizen Dag op 7 mei in Olst

De StroBox is een bouwelement waaruit wij woningen bouwen. Het element wordt zowel voor de muren, het dak en als vloer gebruikt . Zoals de naam doet vermoeden is de Strobox letterlijk een houten skelet voorzien van plaatmateriaal waar stro in geperst is. Op 7 mei is de toepssin daarvan te zien in nieuwbouwwijk De Olstergaard in Olst.

Lees verder »

Startersloket Raalte organiseert starterscafé in Broekland

Ontmoet andere startende ondernemers uit de regio en deel je kennis en ervaringen.

Lees verder »

Raalte Noord kan vlakbij groentepakketten bestellen

Thomas De Gooier gaat groentes telen op het erf van Willy Westenenk net buiten Raalte. Kleinschalig, met oog voor bodem, natuur en mens, zonder kunstmest en chemische middelen. Hij vraagt je een enquête in te vullen wanneer je geïnteresseerd bent in deze pakketten.

Lees verder »

Wat doen jullie duurzaam, Emma en Olivier?

Olivier Schutzelaars en Emma Vlaanderen zijn eigenaar van het bedrijf Boer’n Buffel Keizersrande. Begin dit jaar hebben zij hun intrek genomen in een prachtige pachtboerderij in Diepenveen. Zij delen graag hoe zij duurzaam ondernemen op hun boerenbedrijf in de uiterwaarden van de IJssel.

Lees verder »

BNI de Wouw is gevlogen, welkom ZakenNet Salland

Sallandse ondernemers sluiten zich aan bij een andere regionale netwerkclub.

Lees verder »

Enthousiasme en ambitie kenmerken bezoek Koningin Máxima aan Maan Group in Raalte

Op woensdag 5 april bezochten Koningin Máxima, President van de Nederlandsche Bank Prof. dr. Klaas Knot, e.a. de Maan Group in Raalte. Het bezoek had Maan te danken aan de Koning Willem I Prijs, die zij afgelopen mei wonnen. De delegatie werd enthousiast ontvangen in Raalte. Door zo’n 135 medewerkers en vele belangstellenden.

Lees verder »

Schriftelijke vragen GemeenteBelangen Raalte over toekomstige ontwikkeling bedrijventerreinen

In Raalte en haar buurtdorpen zien we momenteel een enorme toename van economische bedrijvigheid. Vele met name lokale ondernemers slagen erin om hun bedrijf verder uit te breiden of te ontwikkelen. De werkgelegenheid is daardoor de afgelopen tijd in Raalte flink toegenomen. Er is op dit moment vrijwel geen kavel meer op de bedrijventerreinen van de gemeente beschikbaar.

Lees verder »

Startersloket Raalte met inspiratiesessie met Ferenc van Damme ‘Hoe dan?’ voor startende ondernemers en zelfstandige professionals

Voor startende ondernemers en zelfstandige professionals organiseert het Starterscafé Raalte op 25 april in het HOFtheater een event onder het motto ‘Hoe kom je in contact met je klant? Hoe breng je mensen in beweging?’

Lees verder »

Raalter economie bloeit; meer banen én meer bedrijven

Het aantal banen in de gemeente Raalte is het afgelopen jaar met 475 gestegen. Dat blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van provincie Overijssel.

Lees verder »

Maan Group groeit verder op nieuwe kavel Zegge VII in Raalte

Op de Zegge VII is één van de grootste én laatste kavels verkocht. Maan Group gaat op 21.606 m2 grond aan de Hertzstraat een nieuw pand bouwen. De verschillende bedrijven binnen Maan Group groeien en hebben daarom meer ruimte nodig. Sjoerd Jansen van Maan Group: “De nieuwe plek gaat gebruikt worden als productie- en opslagruimte. We hopen dat eind van dit jaar de schop de grond in gaat.”

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.