Meer berichten

Ian Siegal komt naar het HOFtheater Raalte

Vrijdag 13 oktober komt de Britse zanger en gitarist Ian Siegal naar het HOFtheater met Ian Siegal Presents B.L.U.E.S. Deze week kondigt hij zijn Nederlandse tour aan en start landelijk de verkoop voor dit concert. Zo ook in het HOFtheater. Samen met de ras-bluesmuzikanten Roel Spanjers, Big Dave, Mischa den Haring, Dusty én Darryl Cigar speelt hij een unieke show vol onvervalste klassiekers.

Lees verder »

Nieuwsbrief Theater Podium Heino

Een nieuwe nieuwsbrief van Theater Podium met ondermeer aandacht voor de activiteiten buiten Podium van de stichting De Maalderij die nog meer donaties zoekt voor een nog betere exploitatie .

Lees verder »

Het aftellen naar de Passion Luttenberg is begonnen

1,5 jaar vergaderen, 1,5 jaar de koppen bij elkaar gestoken, 1,5 jaar discussiëren over hoe en wat. Maar nu is het bijna zover: de Passion in de sporthal van Luttenberg.

Lees verder »

Kunstcircuit Deventer: HuiskamerTheaterTour rond Het Grote Kerkhof  

Het gaat weer gebeuren: Theater in de huiskamer op zondag 16 april! Sinds 2005 wordt er theater gespeeld door lokale theatergroepen rondom het Grote Kerkhof. De Tour stond even in de pauzestand, maar is nu weer terug. 

Lees verder »

Programma 25 jaar Ribs & Blues compleet

Met de boeking van Devon Allman voor tweede Pinksterdag is het programma voor Ribs & Blues Raalte compleet. Allman, een naam die tot in de eeuwigheid verbonden zal blijven aan de betere Southern rock.

Lees verder »

Wie zijn de acteurs in de Luttenberger Passion

Op Witte Donderdag 6 april wordt de Passion weer twee keer uitgevoerd in de sporthal van Luttenberg. Alle acteurs zijn Luttenbergers en worden hier voorgesteld.

Lees verder »

Spot op Deventer TalentXL

Deventer TalentXL is het talentenprogramma voor talentvolle en gemotiveerde muzikanten en vocalisten tot en met 18 jaar. Op zondag 26 maart presenteren de talenten zich in het Penninckshuis aan de Brink.  Naast solo-optredens spelen zij ook samen in verschillende ensembles.

Lees verder »

Wat is er de komende tijd te zien in het HOFtheater?

Donderdag 23 maart komen de onderzoeksjournalisten van Follow the Money naar het HOFtheater met een muzikaal theatercollege over de ontdekkingen die zij doen als zij het spoor van geld volgen. Een leerzaam en vermakelijke voorstelling! Het concert van Cry Me A River Band is uitverkocht, net als de voorstelling van Thijs Kemperink. 

Lees verder »

Zaterdag 1 april in Ut Huus Olst: Who The F*ck is Britt

Op zaterdag 1 april 2023 staat Sem Jansen met de muzikanten van de Leif de Leeuw Band in het Holstohus met de voorstelling Who The F*ck is Britt?! Deze unieke show vertelt het indringende verhaal van Sem’s transitie van Britt naar Sem en van zangeres naar zanger. Een prachtige voorstelling: puur en oprecht. Een verhaal over verdriet, pijn, angst, hoop, bevestiging, ouder worden en bovenal over liefde, voor elkaar en voor jezelf.

Lees verder »

Live Music Heino: Red Hot Chili Peppers Tribute gaat door, Zuma niet

Wegens plotseling overlijden van de zanger van Zuma (Belgische tributeband van Neil Young), annuleert Live Music Heino het concert op 9 april in de Maalderij in Heino.

Lees verder »

Zwolse theaters: Theaterspektakel Fanfare

Op een unieke buitenlocatie in Giethoorn is komende zomer het theaterspektakel Fanfare te zien. De muzikale voorstelling is geïnspireerd op de gelijknamige film van Bert Haanstra. Het wordt een complete avond uit inclusief een driegangendiner. Theaterspektakel Fanfare wordt opgevoerd van 21 juni t/m 15 juli.

Lees verder »

Luttenbergse sporthal één dag een theater voor de Passion

Vanaf 4 april word de sporthal in Luttenberg omgetoverd tot een heus theater. Er zijn al veel voorbereidingen getroffen zoals repetities spelers, koren en orkest. En dit allemaal op vrijwillige basis.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.