Meer berichten

Bestel nu tickets voor Manana Manana

Mañana Mañana 2023 vindt plaats op 8 – 9 – 10 – 11 juni 2023. In dat weekend betreden levensgenieters weer de kasteelweides van landgoed Oolde in Laren (Gld.).

Lees verder »

De IJsseltheaterfietstocht komt weer in zicht

Dit jaar vindt alweer de 16e editie van de IJsseltheaterfietstocht plaats: een fietstocht van ca. 35 kilometer door het prachtige IJsselgebied tussen Zwolle en Deventer waarbij op unieke locaties langs de route verschillende voorstellingen worden getoond.

Lees verder »

Voorstelling ‘Nachtgasten’ in Taverna de Molen 1703 Wijhe

Op 12 mei speelt het JA!Theater uit Deventer in Taverna de Molen 1703 in Wijhe. Zij brengen een voorstelling naar het format ‘Nachtgasten.’

Lees verder »

Dauwpop introduceert als eerste Nederlandse muziekfestival plasticvrije, papieren drinkbekers

Het Hellendoornse Dauwpop festival zet een verdere stap richting verduurzaming en gaat als eerste grootschalig muziekfestival in Nederland 100% plasticvrije, papieren bekers gebruiken tijdens de 27e editie op 2 en 3 juni 2023.

Lees verder »

Nieuwe boekingen muziekcentrum Hedon

Hedon in Zwolle heeft weer een aantal klinkende namen kunnen boeken, zoals DeWolff, Danko Jones, Frank Boeijen, Fundatie Summerstage, Tallest Man On Earth, Cloudsurfers, Darlyn, VroegZat, Ness & Guan en meer!

Lees verder »

Fantastische openingsvoorstelling seizoen 2023 bij amfitheater Het Lommerrijk Luttenberg

Op zondag 23 april werd het nieuwe seizoen afgetrapt bij amfitheater Het Lommerrijk in Luttenberg met een hilarisch optreden van ‘Beperkt Houdbaar.’

Lees verder »

Voorjaarsconcert ‘Salut Printemps’ Vrouwenkoor Sarabande in Ommen

Zaterdagavond 13 mei treedt het Vrouwenkoor Sarabande op in de Hervormde Kerk van Ommen onder het motto ‘Salut Printemps.’

Lees verder »

Bijgeboekt door zwolse theaters: Racoon en Krezip

Vind hier het complete programma van zwolse theaters.

Lees verder »

Laatste nieuws Dauwpop Hellendoorn

2 en 3 juni vindt festival Dauwpop weer plaats in Hellendoorn.

Lees verder »

Amfitheater Het Lommerrijk Luttenberg presenteert hilarisch cabaret

Zondag 23 april presenteert amfitheater Het Lommerrijk hilarisch cabaret: ‘Beperkt Houdbaar.’

Lees verder »

Kunstcafé Deventer op 14 april

Vrijdag 14 april is er weer een Kunstcafé tussen 10.15 en 11.45 uur op locatie Keizerstraat 70, Deventer. Thema is dit keer Binnen&Buiten.

Lees verder »

Paasdagen bij zwolse theaters

Heeft u nog geen plannen voor het paasweekend? Bij Zwolse theaters valt genoeg te beleven voor de hele familie! Op zondag 9 en maandag 10 april staat de sprankelende en muzikale familievoorstelling Wolfgang, het wonderjong in Theater de Spiegel.
Tweede Paasdag brengt Meneer Monster met De Grote 5, de grootste dieren van Afrika op het toneel. Dit wordt een extravagant en hilarisch spektakel.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.