Meer berichten

Dauwpop Di-Rect Foto: Heleen Duli

Dauwpop Festival 2024 blijft verrassen met stevige groei in het aantal campingbezoekers

Afgelopen weekend vond de 28e editie van Dauwpop Festival plaats in de bossen van Hellendoorn. Op vrijdag moesten bezoekers aan het begin van het festival een regenbui doorstaan, maar werden ze op zaterdag rijkelijk beloond met heerlijk weer. Tijdens deze editie kon Dauwpop bijna 22.000 bezoekers verwelkomen die genoten van een adembenemende line-up.

Lees verder »

dauwpop bekers

Dauwpop Festival kiest opnieuw voor duurzame papieren beker

Het Dauwpop Festival, dat haar editie van 2023 bekroond zag met de publieksprijs voor Beste Festival van Nederland, heeft wederom gekozen voor een kwalitatief hoogwaardige papieren beker.

Lees verder »

Nieuw bevestigd door Burgerweeshuis Deventer

De volgende optredens zijn bevestigd: zaterdag 14 september: Boogie Nights, zaterdag 20 juli: Tropenrooster, vrijdag 25 oktober: Daryll-Ann en zondag 17 november: Ufomammut

Lees verder »

Het eerste en enige festival voor fictie audio in Nederland: Luisterfestival SCHELP in Deventer

Op 1 juni 2024 mag je je oren geloven. SCHELP is een nieuw luisterfestival in Nederland waar fictie audio, hoorspelen en theatrale audioproducties in de etalage worden gezet. De enige regel is: waargebeurde verhalen zijn verboden! Op 1 juni 2024 organiseert audiokunstenaar Ischa den Blanken een dagfestival bij theater MIMIK, waar je als bezoeker kan luisteren naar live uitvoeringen van een paar van de beste en fictie audioproducties die Nederland rijk is.

Lees verder »

hoftheater bluebettes foto wim lanser

HOFtheater kaartverkoop theaterseizoen 24|25 van start!  

Met trots presenteert het HOFtheater haar nieuwe theaterseizoen 24|25. In september trappen we af met in 2024 en 2025 voorstellingen door artiesten als Marlon Kicken, Iris Rulkens, Guido Weijers, Rob Kemps en nog veel meer.

Lees verder »

maaike gerritsen landschapstuin ik toon

Boeiend concert aan de Twentseweg in Heino tijdens kunstroute

Op zaterdag 8 juni, tijdens de kunstroute van Heino en IkToon, is er speciale aandacht voor de Twentseweg.

Lees verder »

Nieuwe boekingen popcentrum Hedon, Zwolle

Onder anderen: Miss Montreal, Meau (al uitverkocht), Blaze of Glory, Sons of the East, Lucky Fonz III, Racoon, Kunstbende Overijssel, Krezip en PUlse feest.

Lees verder »

zwolse theater de spiegel

Enorme aftelklok op Theater de Spiegel in Zwolle

Sinds zondagavond 12 mei 18:00 uur is hij niet te missen. Rijd je rustig over de Burgemeester Drijbersingel langs Theater de Spiegel, dan word je verrast door een enorme aftelklok op de zijkant van het gebouw.

Lees verder »

Meest actuele programma HOFtheater Raalte vanaf nu online

Met trots presenteert het HOFtheater haar nieuwe theaterseizoen 24|25. In september trappen we af met dit seizoen namen als Marlon Kicken, Iris Rulkens, Guido Weijers, Rob Kemps en nog veel meer. Wat is er deze week te doen?

Lees verder »

nieuw sion kloosterkerk

Koorvesper in Nieuw Sion Diepenveen

Op zondagavond 26 mei 2024 om 18:00 uur is er weer een koorvesper in de kloosterkerk van Nieuw Sion aan de Vulikerweg te Diepenveen.

Lees verder »

Ribs & Blues Old Man

Southern musical ‘Old man on the frontporch’ op Juke Joint Stage van Ribs & Blues

In de Juke Joint area op Ribs & Blues in Raalte is weer van alles te doen voor de puristen die houden van kleinschalige gezelligheid, actief deelnemen of gewoon relaxed toekijken en genieten. Wegens succes geprolongeerd: ‘Old man on the frontporch’!

Lees verder »

Ledfoot vrijdag 10 mei in het Holstohus Olst

Tim Scott McConnell (ook bekend als Ledfoot) is een Amerikaanse muzikant en songwriter die al drie decennia in Noorwegen woont. Begonnen in 1980 als lid van The Rockats toen hij nog een tiener was, neemt hij halverwege de jaren ’80 twee soloplaten op voordat hij medeoprichter wordt van The Havalinas, waarmee hij ook twee albums uitbrengt en Bob Dylan ondersteunt op zijn ‘Oh Mercy’ wereldtournee.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.