Laatste berichten Podiumkunst

Meer berichten

Schouwburg Odeon Zwolle: Café Foyé geeft restaurantgast meer ruimte en rust

Na een grondige verbouwing achter de schermen, waarbij de keuken geheel is gerenoveerd, biedt Café Foyé bij schouwburg Odeon haar gasten voor de schermen nu ook meer ruimte en comfort.

Lees verder »

Muziekvereniging Ons Genoegen Heino verwelkomt 100ste lid

Op 11 september is Ons Genoegen gestart met een nieuw project: “PiMM” (Plezier in Muziek Maken). Hier vormen 38 basisschoolleerlingen één orkest. Door het grote aantal aanmeldingen kan Ons Genoegen nu haar 100ste lid verwelkomen. Een mooie mijlpaal voor de vereniging.

Lees verder »

Popkoor SVP viert 15-jarig bestaan met jubileumconcert

Dit jaar bestaat het Heinose Popkoor SVP, kort voor Salland Vocal Pop, 15 jaar. Geen gebruikelijk jubileum om te vieren misschien, maar in 2020, toen het koor 12,5 jaar bestond, maakte corona alle festiviteiten onmogelijk.

Lees verder »

The Hillbilly Moonshiners naar Het Lommerrijk Luttenberg

Zaterdag 16 september komt de populaire band The Hillbilly Moonshiners naar Het Lommerrijk. Deze ultieme Mumford and Sons tributeband toert over de hele wereld en doet daarbij ook Luttenberg aan. De sfeer van een late zomeravond, fluitende vogels en kleurend blad. En daarbij de warme klanken van deze folk-/bluegrassband, maken deze avond tot één om te herinneren.

Lees verder »

Theatervoorstelling ‘De Noodzaak’: wat kunnen we leren van de voedselbank?

Theater De Makkers maakt samen met klanten en vrijwilligers van de voedselbank in Zwolle een sociaal artistieke voorstelling: DE NOODZAAK. De mensen van de voedselbank weten als geen ander hoe je kunt delen, geven en nemen. De Makkers vragen zich af: wat kunnen wij hiervan leren? Het resultaat is te zien tussen 21 september en 8 oktober bij de voedselbank.

Lees verder »

Prachtig programma Burgerweeshuis Deventer

Burgerweeshuis wist weer een aantal interessante artiesten vast te leggen: Bad Nerves, Traumahelikopter en Speeldrang.

Lees verder »

Chris Jagger in het Holstohus Olst

Chris Jagger, de broer van? Onder andere ja, maar ook een persoon an sich die een eigen verhaal te vertellen heeft. Naast singer-songwriter is Chris Jagger ook schrijver van boeken. Zijn verhaal heeft hij opgeschreven in zijn nieuwste boek ‘Talking to Myself’.

Lees verder »

Nederlied Ensemble in amfitheater Lommerrijk Luttenberg

Nederlied Ensemble Amsterdam brengt een wondermooie voorstelling ‘Ik ben blij dat ik je niet vergeten ben’ met prachtige liedverhalen, anekdotes en ontboezemingen in Het Lommerrijk

Lees verder »

Nieuws van Burgerweeshuis Deventer

Net bevestigde optredens bij het Burgerweeshuis: Speeldrang, Vroegzat en de Nachttuin.

Lees verder »

Kaartverkoop Stadsfestival Zwolle 2023 gestart

De kaartverkoop voor de voorstellingen van het Stadsfestival Zwolle is van start gegaan!

Lees verder »

Theater De Spiegel in Zwolle verbouwt deze zomer en opent weer in september

Theater de Spiegel, al zeventien jaar een groots huis voor podiumkunsten en vooral: een plek van ons samen. Ons theater aan het Spinhuisplein in Zwolle is toe aan onderhoud en vernieuwing en daarom gaan we deze zomer verbouwen. Op woensdagavond 27 september heropenen we de vernieuwde Spiegel met een Grand Opening. Ook de keuken van Café Foyé in Schouwburg Odeon krijgt een nieuwe look and feel en is daarom deze zomer (deels) gesloten.

Lees verder »

IJsselbiënnale 2023 duikt de grond in

De manifestatie IJsselbiënnale duurt nog tot t/m 17 september 2023 in de IJsselvallei.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.