Meer berichten

Wat is er de komende tijd te zien in het HOFtheater?

Donderdag 23 maart komen de onderzoeksjournalisten van Follow the Money naar het HOFtheater met een muzikaal theatercollege over de ontdekkingen die zij doen als zij het spoor van geld volgen. Een leerzaam en vermakelijke voorstelling! Het concert van Cry Me A River Band is uitverkocht, net als de voorstelling van Thijs Kemperink. 

Lees verder »

Zaterdag 1 april in Ut Huus Olst: Who The F*ck is Britt

Op zaterdag 1 april 2023 staat Sem Jansen met de muzikanten van de Leif de Leeuw Band in het Holstohus met de voorstelling Who The F*ck is Britt?! Deze unieke show vertelt het indringende verhaal van Sem’s transitie van Britt naar Sem en van zangeres naar zanger. Een prachtige voorstelling: puur en oprecht. Een verhaal over verdriet, pijn, angst, hoop, bevestiging, ouder worden en bovenal over liefde, voor elkaar en voor jezelf.

Lees verder »

Live Music Heino: Red Hot Chili Peppers Tribute gaat door, Zuma niet

Wegens plotseling overlijden van de zanger van Zuma (Belgische tributeband van Neil Young), annuleert Live Music Heino het concert op 9 april in de Maalderij in Heino.

Lees verder »

Zwolse theaters: Theaterspektakel Fanfare

Op een unieke buitenlocatie in Giethoorn is komende zomer het theaterspektakel Fanfare te zien. De muzikale voorstelling is geïnspireerd op de gelijknamige film van Bert Haanstra. Het wordt een complete avond uit inclusief een driegangendiner. Theaterspektakel Fanfare wordt opgevoerd van 21 juni t/m 15 juli.

Lees verder »

Luttenbergse sporthal één dag een theater voor de Passion

Vanaf 4 april word de sporthal in Luttenberg omgetoverd tot een heus theater. Er zijn al veel voorbereidingen getroffen zoals repetities spelers, koren en orkest. En dit allemaal op vrijwillige basis.

Lees verder »

Evenement voor aardbevingsslachtoffers in HOFtheater Raalte gaat zondag niet door

Aanstaande zondagmiddag 19 maart was in het HOFtheater een toneel- en muziekevenement met het motto ‘Bekend maakt Bemind’ gepland voor de aardbevingsslachtoffers in Syrië en Turkije. Wegens het zeer teleurstellende aantal reserveringen tot nu toe hebben we helaas in overleg met alle betrokkenen besloten deze voorstelling op die datum af te blazen.

Lees verder »

Wat is er de komende tijd te zien in het HOFtheater Raalte?

Donderdag 16 maart komt Jan-Willem Rozenboom, pianist van Guus Meeuwis, naar het HOFtheater met een intiem, klassiek Bachconcert. Vrijdag 17 maart speelt Twente Plat hun jaarlijkse voorstelling. Zaterdag 18 maart is er cabaret van Niet Schieten! en zondag 19 maart is er een benefietvoorstelling met het theaterstuk ‘Gedwongen Reis’ en Syrische muziek. De opbrengst gaat volledig naar Grio555.

Lees verder »

Nieuwe boekingen Zwolse Theaters

Zwolse theaters heeft ‘Queen must go on’ en een pianoconcert van Hannes Minnaar aan haar programma toegevoegd. Vind hieronder het complete programma.

Lees verder »

Iedereen moet één keer de Passion in Luttenberg hebben gezien

Op 6 april (Witte Donderdag) wordt in de sporthal van Luttenberg de Passion uitgevoerd. Houd ons platform en Facebook in de gaten! De kaartverkoop is begonnen en er zijn nu nog kaarten verkrijgbaar.

Lees verder »

Laat u meeslepen door Phion bij zwolse theaters, vier concerten vol passie

Phion is het orkest van Gelderland & Overijssel. Zij willen voor zoveel mogelijk mensen van betekenis zijn met live symfonische muziek. Daarom bieden zij u een breed spectrum aan muzikale belevenissen. Ze laten vertrouwde en nieuwe geluiden horen. Er valt veel te ontdekken, binnen én buiten de concertzalen. “Het is onze liefde voor de muziek en ons vak, die wij vol passie met jou willen delen.”

Lees verder »

Nieuwe boekingen Hedon Zwolle

Muziekcentrum Hedon heeft weer een aantal interessante artiesten geboekt: : Wende, Lux, Lipgloss, Speedy J, Jack and the Weatherman, Vunzige Deuntjes, Mobb Deep, The Dublin Legends, Ed Rush en vele anderen!

Lees verder »

Deventer Open Podium is terug

Na een pauze van twee jaar is het weer tijd voor het Deventer Open Podium. En omdat het alweer lang geleden is, zijn er twee zondagen gereserveerd voor Deventer Open Podium: 5 en 12 maart (12.30-17.30 uur).

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.