Meer berichten

Wat is er te zien in het HOFtheater Raalte in de week van 12 t/m 18 december

Het HOFtheater wordt omgetoverd in kerstsfeer en ook de voorstellingen passen in dat thema.

Lees verder »

Ben jij de zanger of zangeres voor de Luttenberger Passion?

Op 6 april 2023 wordt er in Luttenberg weer een eigen Passion ten tonele gebracht. Hiervoor stellen we een gelegenheidskoor op dat de muzikale begeleiding voor zijn rekening zal nemen samen met ons orkest.

Lees verder »

Mañana Mañana: Een vier dagen durend geestverruimend feest ver weg van de grijze massa

Wil je dansen, dwalen, drinken, lachen, ontdekken en genieten van muziek, theater, natuur, nachtelijke afterparty’s en een groot kampvuur? Houd je van een gekke paradox tussen ‘veel te doen’ enerzijds en totale ongedwongenheid anderzijds? Mooi! Dat is onze way of life. Trek je stoute schoenen aan en kom naar dit vier dagen durend geestverruimend festival in Laren (Gld.)met camping, waar duizenden nieuwsgierige levensgenieters van heinde en verre zich verzamelen. De ticketverkoop is van start gegaan.

Lees verder »

Nieuwe boekingen Hedon Zwolle

Hedon heeft nieuwe optredens aan haar programma toegevoegd: Jungle by Night, These go to Eleven, Jan Hef, Nobu, Hannah Mae & Band, The Doors Alive en Jennie Lena.

Lees verder »

Wat is er te doen bij zwolse theaters

Odeon bestaat 183 jaar en dat wordt uitgebreid gevierd. Op vrijdag 9 december geeft de schouwburg een geweldig belevenisfeest! Omdat Odeon altijd met de tijd mee wil gaan, heeft hij drie jonge vrouwelijke theater-/ en muziekmakers gevraagd om het feest voor hem te organiseren. Lieke van der Vegt, Yeliz Dogan en Vera Bon nodigen iedereen uit om mee te maken wat theater nu en in de toekomst voor hen betekent. Om vervolgens in theaterzalen los te gaan op verschillende soorten muziek.

Lees verder »

Dauwpop Hellendoorn op 2 en 3 juni 2023, eerste namen bekend

Dauwpop in 2023 wederom meerdaags festival. Beperkt aantal Early Bird tickets per direct verkrijgbaar!

Lees verder »

Spruijt & Opperman gaan heimweeën in Dalfsen

Op vrijdag 9 december zijn Carlie Spruijt en Eva Opperman met hun tweede theatervoorstelling Heimweeën te zien in Theater De Stoomfabriek in Dalfsen. In dit avondvullende muzikale theaterprogramma bezingen de twintigers hun heimwee naar de tijd dat de verwondering nog de touwtjes in handen had.

Lees verder »

25 en 26 november 2022 gaan Tavenu en Young Tavenu eindelijk weer optreden

Op 25 en 26 november 2022 gaan toneelvereniging Tavenu en Young Tavenu eindelijk weer optreden.

Lees verder »

Wat is er te zien in het HOFtheater Raalte in de week van 30 november t/m 4 december?

HOFtheater programmeur Rommy Bijlsma is erg trots om binnenkort Loes Luca daar te mogen verwelkomen . Mensen die het stuk al hebben gezien, noemen het een parel!

Lees verder »

Samen op weg naar de Luttenberg Top 2000.

Na de mooie Top 700 viering “Voor het zingen de kerk in” willen De Bergklanken u graag meenemen richting de Top 2000, die jaarlijks tussen kerst en oud en nieuw wordt uitgezonden op radiozender NPO radio 2.

Lees verder »

Zwolse Theaters brengt het stuk ‘De Bananengeneratie’ van Theater Oostpool in schouwburg Odeon

Zwolse Theaters brengt op woensdag 30 november en donderdag 1 december het stuk ‘De Bananengeneratie’ van Theater Oostpool.

Lees verder »

Wat is er te zien in het HOFtheater Raalte in de week van 21 t/m 29 november?

Bijna de hele week staat in het teken van Sint Show Paleis. Heel veel blije kinderen en hun ouders weten al jaren de weg naar het HOFtheater te vinden voor dit feest. De verkoop hiervan is door de organisatie zelf gedaan.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Partnerbijdragen

Er zijn geen relevante partnerbijdragen.