Meer berichten

HOFtheater Raalte: Gemopper in streektaal, blije liedjes voor de kleintjes en start kaartverkoop Sinterklaasvoorstellingen

Op donderdag 5 en vrijdag 6 oktober komt Helligen Hendrik lekker mopperen op alles en iedereen. De voorstelling Bar en Boos was ook in juni al te zien in het HOFtheater maar is ook nu beide avond weer zo goed als vol. Zondag 8 oktober viert Juf Roos een partijtje voor Gijs voor alle peuters vanaf 2 jaar. Dat wordt een feestje!
Dinsdag 10 oktober om 10.00 uur start de verkoop van de sinterklaasvoorstelling De Bende van Sinterklaas. Op zaterdag 25 en zondag 26 november is deze voorstelling 6 keer te zien.

Lees verder »

Nieuws van Theater Podium Heino

Na de zomerslaap bruist het weer van de activiteiten bij intieme theater, Lees meer via onderstaande link.

Lees verder »

Concert Amarens in de Waalse Kerk Zwolle

Zondag 15 oktober zal er in de Waalse Kerk, Schoutenstraat 4 in Zwolle een bijzonder optreden plaatsvinden door het Amarens strijkkwartet i.s.m. gitaarsolist Jan Bartlema en contrabassist Nico Staal.

Lees verder »

The HillBilly Moonshiners waren in Luttenberg

Een prachtige zaterdagavond aan het einde van de zomer, een geweldige locatie; amfitheater Het Lommerrijk midden in Luttenberg, een volle tribune met trouwe fans en folk-liefhebbers en een band die er zin in heeft!

Lees verder »

Ontdek de theaterparels in Regio Zwolle

De tien theaters in Regio Zwolle gaan het nieuwe theaterseizoen vliegend van start. Ook dit seizoen is er voor jong en oud weer van alles te zien. In een gezamenlijke campagne presenteren de theaters hun theaterparels: unieke en bijzondere voorstellingen, omdat ze maar een enkele keer te zien zijn in de regio of omdat ze simpelweg niet gemist mogen worden.

Lees verder »

Winst voor orkest Ons Genoegen Heino op muziekfestival Terschelling

Het Groot Orkest van Ons Genoegen Heino heeft 16 september gespeeld tijdens het muziekfestival op Terschelling. Hierbij was de bekende componist Jacob de Haan aanwezig om de gespeelde werken te jureren. Ons Genoegen speelt vaak werken van deze componist. Een mooie reden om naar Terschelling af te reizen.

Lees verder »

Deventer Hanzezangers Live in De Kuip Colmschate

Op zaterdagavond 14 oktober is er weer een concert in Gemeenschapshuis De Kuip in Colmschate. In de reeks van Live in De Kuip concerten dit keer een concert in de foyer met koor De Deventer Hanzezangers.

Lees verder »

HOFtheater Raalte trapt het nieuwe seizoen af

Het HOFtheater staat aan het begin van een nieuw theaterseizoen. Het eerste weekend is het gelijk raak met voorstellingen voor een groot publiek!

Lees verder »

Arend- Jan Loozeman: De laatste middag in de – ongrijpbaar – IJsselbiënnale

Hier in Salland columnist Arend- Jan Loozeman beleeft de laatste middag …de laatste zondagmiddag …de laatste dag van de kunstroute IJsselbiënnale. De tonen van Em’kal kloppen en tikken nog door. Maar niet voor lang meer. Ik zit mij af te vragen wat voor tonen na vandaag te horen zullen zijn in dit pand …in een voormalig bedrijfspand …in het Senzora-pand in Deventer.

Lees verder »

Hedon Zwolle heeft weer meer interessante artiesten op het programma staan

Nieuw geboekt: BLØF, Son Mieux, Roxeanne Hazes, Douwe Bob, DJ St. Paul, Wende, Rowwen Heze, The Dean, Vunzige Deuntjes en heel veel meer!

Lees verder »

Deventer TalentXL! zoekt talentvolle muzikanten en zangers

Deventer TalentXL is een stadsbreed talentenprogramma voor talentvolle en gemotiveerde muzikanten en vocalisten  tot en met 18 jaar. Op zaterdag 14 oktober vinden de audities plaats voor het nieuwe seizoen. 

Lees verder »

Schouwburg Odeon Zwolle: Café Foyé geeft restaurantgast meer ruimte en rust

Na een grondige verbouwing achter de schermen, waarbij de keuken geheel is gerenoveerd, biedt Café Foyé bij schouwburg Odeon haar gasten voor de schermen nu ook meer ruimte en comfort.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.