Laatste berichten Muziek

Concerten | Genieten | Muziek | Podiumkunst | Theater

Nieuw bevestigd bij Burgerweeshuis Deventer

Redactie | 30 november 2023
Genieten | Meedoen | Muziek | Poezie

Cultureel Café Heino: Ries Wink en Arjan Eek

Evenement | Muziek | Podiumkunst | Theater

Concerten Popkoor SVP in HOFtheater Raalte groot succes

Column | Muziek

Plaatnportret: Mrs. Robinson van Simon and Garfunkel

Meedoen | Muziek

Ons Genoegen en Heino Vocaal organiseren matineeconcert in de Nicolaaskerk Heino

Meer berichten

Donderdag 19 oktober Dan Patlansky in het Holstohus Olst

“Op plaat is Dan Patlansky al fenomenaal maar op het podium, in een volle zaal, tilt hij zijn muziek naar een compleet ander niveau.’ – Music News.”

Lees verder »

Wat is er te doen bij Burgerweeshuis Deventer

Nieuw geboekt door Burgerweeshuis Deventer: Wasserette – Halloween Special en L.A. Edwards.

Lees verder »

Plaatnportret: Ne me quitte pas van Jacques Brel

Luttenberger muziekkenner Leo van Krukkert heeft deze week een van de mooiste Franse chansons afgestoft: ‘Ne me quitte pas’ van Jacques Brel. Met video’s waarvan één met Sallandse ondertiteling.

Lees verder »

Huiskamerpodium Klein Koninkrijk Olst: concert Wolfert Brederode en Joost Lijbaart

Op 20 oktober geven Wolfert Brederode (pianist en componist) en Joost Lijbaart (percussie) als DUO een concert in Olst. Sinds 2005 spelen zij op vele festivals in Europa en Azië in het kwartet van saxofonist Yuri Honing, hadden ze de groep Batik en werken ze samen op album Ruins and Remains van Wolfert Brederode, waarvoor de Edison Jazz Award 2023 (National) is toegekend. Kom luisteren bij het Holstohus Olst.

Lees verder »

Herenkoor Luttenberg op de muziekestafette in Heino

Vanaf 2011 is er jaarlijks de Muziekestafette in Heino door een idee van Guus van Wifferen en Flip Jonkman en vanaf 2013 is het een stichting. Dit jaar neemt het Herenkoor Luttenberg weer deel.

Lees verder »

Nieuw geboekt door Hedon Zwolle

Hedon heeft weer een interessant aantal nieuwe artiesten vastgelegd: Diggy Dex, Robin Kester, Wipneus & Pim, VroegZat, Knight of the Guitar, Dikke Baap, Erik Neimeijer, Sacred Sundays labelnight en meer!

Lees verder »

Concert Amarens in de Waalse Kerk Zwolle

Zondag 15 oktober zal er in de Waalse Kerk, Schoutenstraat 4 in Zwolle een bijzonder optreden plaatsvinden door het Amarens strijkkwartet i.s.m. gitaarsolist Jan Bartlema en contrabassist Nico Staal.

Lees verder »

Plaatnportret: ‘Hello Darkness’ van Shocking Blue

Muziekkenner Leo van Krukkert uit Luttenberg heeft weer een pareltje tevoorschijn getoverd deze week. Hello Darkness van Shocking Blue. Met video met Sallandse ondertiteling.

Lees verder »

The HillBilly Moonshiners waren in Luttenberg

Een prachtige zaterdagavond aan het einde van de zomer, een geweldige locatie; amfitheater Het Lommerrijk midden in Luttenberg, een volle tribune met trouwe fans en folk-liefhebbers en een band die er zin in heeft!

Lees verder »

Wijhe Ontmoet vanaf 27 september iedere woensdagmiddag in ‘t SPOC

‘Wijhe ontmoet’ is precies wat de naam al doet zeggen: inwoners van Wijhe die elkaar ontmoeten. Of je nu wilt kletsen, een spelletje doen, muziek maken of tekenen en schilderen, die keuze is aan jou. Ook kun je eventueel om 13:30 uur aansluiten bij een beweegactiviteit in één van de zalen op ‘t SPOC om samen met anderen kennis te maken met bijvoorbeeld kickboksen, volleybal of badminton.

Lees verder »

Zangworkshop in Luttenberg

Muziekpraktijk Sanne Holterman organiseert weer een 3- daagse zangworkshop in Luttenberg.

Lees verder »

Winst voor orkest Ons Genoegen Heino op muziekfestival Terschelling

Het Groot Orkest van Ons Genoegen Heino heeft 16 september gespeeld tijdens het muziekfestival op Terschelling. Hierbij was de bekende componist Jacob de Haan aanwezig om de gespeelde werken te jureren. Ons Genoegen speelt vaak werken van deze componist. Een mooie reden om naar Terschelling af te reizen.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.