Laatste berichten Muziek

Meer berichten

Uitgelicht: Noordpool Orkest | Frederique Spigt & Annet Malherbe

Elvis never left the building. Annet Malherbe en Frédérique Spigt en het Noordpool Orkest brengen hem wederom tot leven in theater De Spiegel in Zwolle.

Lees verder »

Hein Bosch 65 jaar lid van Herenkoor Luttenberg

Op donderdagavond 17 november jongstleden heeft het Herenkoor Luttenberg haar koorlid Hein Bosch in het zonnetje gezet omdat hij 65 jaar lid is.

Lees verder »

Leo van Krukkert’s Plaatnportret: Down Under

Muziekkenner en -columnist Leo van Krukkert uit Luttenberg zet elke week een plaat in het zonnetje die aansluit bij de actualiteit. Deze week (Wereldmannendag) Men at Work. Met Sallandse ondertiteling.

Lees verder »

Leo van Krukkert’s Plaatnportret: B.A.P. – Kristallnaach

Leo van Krukkert licht iedere week de actualiteit toe met een plaat. Deze keer B.A.P. met ‘Kristallnacht’. Natuurlijk weer met Sallandse ondertiteling!

Lees verder »

Plaatnportret: ‘When love must die’ van Queen

Leo van Krukkert presenteert voor deze week van herdenken ‘When love must die’ van Queen. Natuurlijk weer met Sallandse vertaling/ ondertiteling.

Lees verder »

Plaatnportret: Meat Loaf ‘For crying out loud’

Leo van Krukkert brengt iedere week interessante muziek voor het voetlicht met een link naar de actualiteit. Deze week aandacht voor de eerder dit jaar overleden MeatLoaf. 45 jaar geleden kwam zijn album ‘Bat out of Hell’ uit, dat het uiteindelijk schopt tot het op vier na best verkochte album ter wereld aller tijden. Van dit album het nummer ‘For crying out loud’. Natuurlijk weer met Sallandse ondertiteling.

Lees verder »

Plaatnportret: Kansas- Dust in the wind

Leo van Krukkert licht iedere week de actualiteit toe met een plaat. Deze keer Kansas met ‘Dust in the wind’ Natuurlijk weer met Sallandse ondertiteling!

Lees verder »

Stevige rock in café de Schoenmaker Luttenberg

De Luttenbergse maten Vincent Alferink en Jos Holtmaat vonden het weer tijd voor een ouderwets potje (hard)rock in hun dorp: 15 oktober bij café De Schoenmaker Luttenberg.

Lees verder »

Zwolse rapper Piet Junior bracht op dag van de leraar een ode aan het onderwijs

Op de dag van de leraar (woensdag 5 oktober) bracht de Zwolse ‘rapper van het kamp’ Piet Junior speciaal voor het onderwijs een lied uit. Het lied is een ode aan alle medewerkers in het onderwijs en ontstond dankzij een initiatief van de Zw8lse: de samenwerkende mbo- en hbo- scholen uit Zwolle.

Lees verder »

Plaatnportret: Voor het zingen de kerk in

Muziekkenner Leo van Krukkert vraagt vandaag aandacht voor een bijzonder muziekevenement in de kerk van Luttenberg.

Lees verder »

Huisconcert Landschap Overijssel op landgoed De Horte te Dalfsen

Afgelopen zondagmiddag organiseerde Landschap Overijssel een exclusief huisconcert op het Landgoed de Horte in Dalfsen. Omdat Salland Zoemt zich onder meer bezighoudt met streekeigen landschapsbeheer, was ik in de hoedanigheid van bestuurslid, uitgenodigd om het concert bij te wonen.

Lees verder »

Luttenbergse Top700 viering: ‘Voor het zíngen de kerk in’

Afgelopen zomer stond Luttenberg 5 dagen lang  in het teken van de Luttenbergse Top 700. Een radio en tv evenement vanuit Elckerlyc, met meer dan 10.000 kijkers, luisteraars en bezoekers.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.