Laatste berichten Muziek

Meer berichten

Concert Amarens in de Waalse Kerk Zwolle

Zondag 15 oktober zal er in de Waalse Kerk, Schoutenstraat 4 in Zwolle een bijzonder optreden plaatsvinden door het Amarens strijkkwartet i.s.m. gitaarsolist Jan Bartlema en contrabassist Nico Staal.

Lees verder »

Plaatnportret: ‘Hello Darkness’ van Shocking Blue

Muziekkenner Leo van Krukkert uit Luttenberg heeft weer een pareltje tevoorschijn getoverd deze week. Hello Darkness van Shocking Blue. Met video met Sallandse ondertiteling.

Lees verder »

The HillBilly Moonshiners waren in Luttenberg

Een prachtige zaterdagavond aan het einde van de zomer, een geweldige locatie; amfitheater Het Lommerrijk midden in Luttenberg, een volle tribune met trouwe fans en folk-liefhebbers en een band die er zin in heeft!

Lees verder »

Wijhe Ontmoet vanaf 27 september iedere woensdagmiddag in ‘t SPOC

‘Wijhe ontmoet’ is precies wat de naam al doet zeggen: inwoners van Wijhe die elkaar ontmoeten. Of je nu wilt kletsen, een spelletje doen, muziek maken of tekenen en schilderen, die keuze is aan jou. Ook kun je eventueel om 13:30 uur aansluiten bij een beweegactiviteit in één van de zalen op ‘t SPOC om samen met anderen kennis te maken met bijvoorbeeld kickboksen, volleybal of badminton.

Lees verder »

Zangworkshop in Luttenberg

Muziekpraktijk Sanne Holterman organiseert weer een 3- daagse zangworkshop in Luttenberg.

Lees verder »

Winst voor orkest Ons Genoegen Heino op muziekfestival Terschelling

Het Groot Orkest van Ons Genoegen Heino heeft 16 september gespeeld tijdens het muziekfestival op Terschelling. Hierbij was de bekende componist Jacob de Haan aanwezig om de gespeelde werken te jureren. Ons Genoegen speelt vaak werken van deze componist. Een mooie reden om naar Terschelling af te reizen.

Lees verder »

Deventer Hanzezangers Live in De Kuip Colmschate

Op zaterdagavond 14 oktober is er weer een concert in Gemeenschapshuis De Kuip in Colmschate. In de reeks van Live in De Kuip concerten dit keer een concert in de foyer met koor De Deventer Hanzezangers.

Lees verder »

Plaatnportret: ‘Nevermind’ van Nirvana

Luttenberger muziekkenner Leo van Krukkert haalt deze week weer een parel uit de popmuziek tevoorschijn: ‘Nevermind’ van Nirvana. Met Sallandse ondertiteling!

Lees verder »

Hedon Zwolle heeft weer meer interessante artiesten op het programma staan

Nieuw geboekt: BLØF, Son Mieux, Roxeanne Hazes, Douwe Bob, DJ St. Paul, Wende, Rowwen Heze, The Dean, Vunzige Deuntjes en heel veel meer!

Lees verder »

Deventer TalentXL! zoekt talentvolle muzikanten en zangers

Deventer TalentXL is een stadsbreed talentenprogramma voor talentvolle en gemotiveerde muzikanten en vocalisten  tot en met 18 jaar. Op zaterdag 14 oktober vinden de audities plaats voor het nieuwe seizoen. 

Lees verder »

Dauwpop Hellendoorn bekroond tot Beste Festival van Nederland 2023

Bij Dauwpop stralen ze van trots. Zojuist is bekend geworden dat Dauwpop de Festileaks’ Beste Festival 2023 Award van Nederland in de wacht heeft gesleept. Festileaks is één van de belangrijkste festivalsites van de Benelux. Deze erkenning is een van de meest prestigieuze publieksprijzen in festivalland. Na een grootschalige enquête van Festileaks, waarbij meer dan 100.000 festivalgangers hun stem uitbrachten, kwam Dauwpop als winnaar uit de bus. Hiermee overtreft het festival 253 andere nationale en internationale festivals.

Lees verder »

Muziekvereniging Ons Genoegen Heino verwelkomt 100ste lid

Op 11 september is Ons Genoegen gestart met een nieuw project: “PiMM” (Plezier in Muziek Maken). Hier vormen 38 basisschoolleerlingen één orkest. Door het grote aantal aanmeldingen kan Ons Genoegen nu haar 100ste lid verwelkomen. Een mooie mijlpaal voor de vereniging.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.