Meer berichten

De Lutnbargse Muzikale TOP700 is van start e-gôane

Vanof vriedag 12 t/m dinsdag 16 augustus is het 5 daagn lang, van ’s mons 9 töt ’s oams 23 uur, genietn van metal töt klassiek, van blues töt rock, van country töt Schlager en van Nederlandstalig en Franstalig.

Lees verder »

Pronk single: MAÏS

De verse single van PRONK heet MAÏS, de clip is in de maak…. Bij Excelsior Recordings weten ze geen kloten van maïs, of ik het één ander wilde toelichten.

Lees verder »

Plaat’nportret: Buisman & Zo- Dieper dan ’t Zaand

Muziekkenner Leo van Krukkert heeft zijn eerste bijdrage weer opgegraven om de streektaal opnieuw voor het voetlicht te brengen. Luttenbergers kunnen immers goed gatgraven!

Lees verder »

Leo van Krukkert’s Plaatnportret: De Luttenbergse Muzikale Top 700

Muziekliefhebber Leo van Krukkert gaat in op de Luttenbergse Muzikale Top 700, het evenement dat van vrijdag 12 t/m dinsdag 16 augustus weer zal plaatsvinden. Hij koppelt deze gebeurtenis aan ‘We built this City’ van Starship.

Lees verder »

Luttenbergse Top 700: Stemmers bedankt!

Van vrijdag 12 t/m dinsdag 16 augustus vindt het Luttenbergse evenement ‘Top 700’ plaats. Met heel veel activiteiten wordt de uitslag bekend gemaakt.

Lees verder »

Jonge musici en een prachtig landgoed maken Klaterklanken top-performance

Klaterklanken klonken klaterend door de bossen van landgoed De Haere. Carla Schulkes was een van de honderden bezoekers en deelt haar ervaring.

Lees verder »

Haarle: Dieksiepop is terug

Na twee jaar onderbreking kun je op 23 juli in Haarle weer losgaan op Dieksiepop.

Lees verder »

Leo van Krukkert’s Plaatnportret: Where the heart is

Luttenberger Leo van Krukkert brengt iedere week een lied voor het voetlicht dat aansluit bij de actualiteit. Deze week de opening van Buitenplaats ‘Oud Luttenbergh’ met een prachtige video over Luttenberg.

Lees verder »

HierinSalland en Klaterklanken geven drie familietickets (3 x 4 kaarten) weg voor familiewandelingen olv actrice Monica Hofman

Festival Klaterklanken op Landgoed de Haere in Olst pakt dit jaar aanzienlijk groter uit. Het Openluchtfestival is reizend muziekfestival met klassieke toptalenten van Nederland en strijkt zondag 24 juli weer neer op op Landgoed de Haere. Wij mogen drie familietickets verloten. Om daar voor in aanmerking te komen kun je een mail sturen naar info@klaterklanken.nl

Lees verder »

Leo van Krukkert’s Plaatnportret: Musica è van Eros Ramazzotti

Luttenberger Leo van Krukkert brengt iedere week een bijzonder liedje voor het voetlicht. Deze week een ode aan de muziek in het algemeen: Musica è van Eros Ramazzotti. Natuurlijk met Sallandse ondertiteling!

Lees verder »

Concert ‘Ode aan de Treurbeuk’ in de Hof van Rakhorst door ensemble Nieuw Talent Salland

 Als afsluiting van het muziekseizoen verzorgt het ensemble Nieuw Talent Salland een concert bij de Treurbeuk in de Hof van Rakhorst te Heino op woensdagavond 13 juli.

Lees verder »

De NatuurTalenten van Klaterklanken

Klaterklanken heeft weer een aantal muziekvoorstellingen in een mooie omkadering geprogrammeerd: 23 juli: Kasteel Weldam, Markelo, 24 juli: Landgoed de Haere, Olst, 4 september: Kasteel Rosendael, Rozendaal.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Partnerbijdragen

Er zijn geen relevante partnerbijdragen.