Laatste berichten Muziek

Concerten | Muziek

‘Lintjesregen’ concert in de Raalter Plaskerk

Redactie | 22 april 2024
Column | Muziek | Natuurbeheer | Video

Plaatnportret: A Forest van The Cure

Evenement | Muziek | Podiumkunst

The Fortunate Sons naar Ribs & Blues

Evenement | Geschiedenis | Muziek

Heb jij jouw Luttenberg Top700 lijst al klaar? Versturen maar!

Muziek | Podiumkunst | Theater

Wat is er deze week te doen in het HOFtheater Raalte?

Meer berichten

‘Lintjesregen’ concert in de Raalter Plaskerk

Op vrijdagavond 26 april wordt in de Plaskerk in Raalte een vrolijke muzikale avond georganiseerd ter gelegenheid van de lintjesregen 2024 en ter ere van de gedecoreerden. 

Lees verder »

leo van k gekapt bos

Plaatnportret: A Forest van The Cure

Luttenberger muziekkenner Leo van Krukkert brengt ‘A Forest’ van The Cure in om het naar zijn mening nodeloos kappen van bos aan de kaak te stellen. Video met Sallandse ondertiteling.

Lees verder »

The Fortunate Sons naar Ribs & Blues

Op zaterdag 18 mei, opent Ribs & Blues 2024 met The Fortunate Sons, de ‘lekkerste’ tribute act van Nederland die, inmiddels overal voor uitverkochte zalen, het beste van Creedence Clearwater Revival (CCR) laat zien en horen.

Lees verder »

luttenberg top 700 poster

Heb jij jouw Luttenberg Top700 lijst al klaar? Versturen maar!

Er wordt al volop gestemd. Velen hebben de lijst met hun mooiste liedjes al ingestuurd en daar zijn we natuurlijk erg blij mee. Wil jij dat jouw favoriete nummers ook in de Top 700 komen en heb je nog niet gestemd? Stuur dan snel jouw lijst in. Dit kan nog tot 1 juni! Tipje van de sluier: de voorlopige Top 3 in de tussenstand is compleet anders dan de vorige editie, al moeten we er gelijk bij vermelden dat dit elke dag weer verandert.

Lees verder »

piet van eeghen mariet dingemans HOFtheareer

Wat is er deze week te doen in het HOFtheater Raalte?

Vind hier het programma van het HOFtheater in Raalte voor deze week.

Lees verder »

burgerweeshuis publiek

Laatste boekingen en programma Burgerweeshuis Deventer

Nieuw geboekt: vrijdag 12 juli> Hoogtevrees Festival, vrijdag 22 november> YĪN YĪN, zaterdag 9 november> Wodan Boys // Bongloard, zaterdag 25 mei> Wasserette invites Valsbezig (live)

Lees verder »

Plaatnportret: ‘Fox on the Run’ van The Sweet.

Weer een Plaatnportret van Henk Laing uit Haarle. Henk was jarenlang DJ in de in de wijde omtrek bekende Cultura aldaar. Deze week een terugblik op ‘Fox on the Run’ van The Sweet.

Lees verder »

podium margje wittermans

‘Waarom Truus’ bij Podium Heino ter herdenking aan WO2

Op zondag 14 april a.s. om 15.00 uur neemt Margje Wittermans het publiek mee naar de Tweede Wereldoorlog met ‘Waarom Truus’ bij THEATER Podium Heino.
Zij brengt een eerbetoon aan de onvermoeibare heldin Geertruida Wijsmuller-Meijer, beter bekend als Truus Wijsmuller. Het stuk draagt bij aan de herdenking van de Tweede Wereldoorlog en haar vergeten rol in de redding van duizenden Joodse kind vluchtelingen.

Lees verder »

Kunstcafé Deventer

Vrijdag 12 april is er weer een Kunstcafé (10.15-11.45 uur) in het theatercafé van de Deventer Schouwburg.

Lees verder »

Harpconcert in Broeklandse Marcellinuskerk

Zondagmiddag 21 april 2024 vindt een uniek harpconcert plaats in de H. Marcellinuskerk in Broekland. Internationaal bekende harpiste Mechteld Karlien de Jongh speelt met haar historische harp uit 1818 een gevarieerd repertoire van licht klassieke werken tot unieke Ierse, Schotse, Braziliaanse en Cubaanse muziek.

Lees verder »

Filemon-en-Lammert-foto-Ramona-Lauw-scaled HOFtheater

Wat is er deze week te doen in het HOFtheater Raalte?

Deze week kun je bij het HOFtheater de wereld van de sport induiken met Filemon Wesselink en Lammert Kamphuis tijdens hun voorstelling “Sport kijken voor een weergaloos leven” op vrijdag 12 april. Op zaterdag waan je je weer terug in de jaren zeventig, maar dan in een unplugged stijl met “The 70’s Unplugged – Songs for the Road!” Voor alle gelukkigen die een ticket hebben weten te bemachtigen voor deze uitverkochte voorstelling: laat je meeslepen door de prachtige nummers van de grootste popartiesten van die tijd!

Lees verder »

Popkoren in concert in Haarle

De popkoren POPUP uit Heeten en PUUR! uit Haarle gaan samen in concert en laten de kerk in Haarle bruisen.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.