Meer berichten

Open Dag Brouwerij Nieuw Sion in Diepenveen

De bierbrouwerij bij Klooster Nieuw Sion opent op zaterdag 3 juni de deuren voor het publiek! Een unieke kans om eens te kijken hoe de bieren gebrouwen worden én om ze te proeven.

Lees verder »

dansfeest

Programmeer je eigen dansfeest

Workshop Bieb, Bits en Bots in de Bibliotheek in Raalte

Lees verder »

Maak je knapzak, ga op avontuur en vier de lente op de Sprengenberg

Erve De Pas met herberg De Pas bij Haarle markeren nog steeds de plek waar vroeger handelsroutes elkaar kruisten. Van oudsher een levendig punt. Dat zal op zondag 21 mei zeker niet anders zijn. We vieren de lente! Het erf is tussen 13.00 uur en 17.00 uur het centrale vertrekpunt voor verschillende activiteiten. 

Lees verder »

Nationale Herdenking en Nationale Viering van de Bevrijding 2023

Tijdens de Nationale Herdenking op 4 mei herdenken we de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en oorlogssituaties en vredesmissies nadien. Op 5 mei vieren we dat het Koninkrijk der Nederlanden in 1945 is bevrijd en dat we sindsdien in vrijheid leven.

Lees verder »

Lammetjes aaien en schapen scheren tijdens de meivakantie bij Speelboerderij De Flierefluiter

Speelboerderij De Flierefluiter in Raalte organiseert in de meivakantie het gezelligste evenement van het jaar: de Lammetjesdagen.

Lees verder »

Wandelen met Sjaak: Het komt goed

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel iets dat op zijn pad komt. Vandaag was Sjaak aan de wandel op het mooie Kampereiland.

Lees verder »

Willy en Bertus Bouwer uit Wijhe winnen biopakket van HierInSalland

Iedere 2 weken verloot HierInSalland een pakket bioproducten, beurtelings van Boerderijwinkel Overesch en Supermarkt in het Bos, aan volgers van ons nieuwsplatform. Deze keer waren Willy en Bertus Bouwer uit
Wijhe de gelukkigen die er een in ontvangst mochten nemen bij Supermarkt In Het Bos Langevelsloo tussen Heino en Raalte.

Lees verder »

Nieuwe boekingen voor Dauwpop Hellendoorn

Op 2 en 3 juni is het weer tijd voor het spraakmakende Dauwpop in Hellendoorn.

Lees verder »

Paaswandeling Omheining Heino op maandag 10 april 2023

Op tweede paasdag organiseert de Vereniging voor Heemkunde Omheining haar traditionele paaswandeling. De route gaat dit jaar door de omgeving tussen Heino en Lierderholthuis met als thema ‘Retourtje Lierderholthuis.’

Lees verder »

Pasen vieren met het hele gezin tijdens het Paasevent op Speelboerderij De Flierefluiter

Speelboerderij De Flierefluiter in Raalte organiseert tijdens het Paasweekend van vrijdag 7 tot en met maandag 10 april het Paasevent. Een leuker event kun je je met de kinderen niet voorstellen!

Lees verder »

IJsselbiënnale 2023 vindt plaats van 17 juni t/m 17 september 2023

Ga mee op ontdekking door het landschap van de mooiste rivier van Nederland. Stap deze zomer op de fiets, dompel je onder, laat je verrassen en beleef de IJsselbiënnale met al je zintuigen!  

Lees verder »

Willy Boogaard: Plantaardig eten op Schiermonnikoog

Al sinds de meiden van Willy Boogaard er zijn, gaan ze naar de Waddeneilanden. De laatste 10 jaar in de voorjaarsvakantie op Schiermonnikoog. Lekker uitwaaien en bijkletsen over studie, werk, tuinieren, klimaat en vooral ook over lekker plantaardig eten.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.