Meer berichten

Tentje-Bandje-Biertje op de Kôle Kermse in Broekland

De tent staat, de bands zijn geregeld en het bier is onderweg. We zijn er weer klaar voor! Nog even en dan barst het feest los op het festivalterrein. Sinds 1995 heeft Broekland niet één, maar twee dorpsfeesten en we hebben even moeten wachten maar we gaan weer volle bak los.

Lees verder »

Sallandse uit Bremen organiseert Duitse feestavond in Luttenberg

Jessica, afkomstig uit Bremen, maar door de liefde in Luttenberg terecht gekomen wil het beste “uut de Pruus” vieren in haar huidige geliefde woonplaats.

Lees verder »

Ribs & Blues Raalte niet meer helemaal gratis, voortaan ticketverkoop

Met Pinksteren gratis genieten van de beste roots- en bluesmuziek op de beide podia van Ribs & Blues in Raalte. Muziekliefhebbers uit het hele land waren er 24 jaren aan gewend maar waren ook altijd verbaasd hoe dat nou kon. En nu moeten er toch entreetickets komen.

Lees verder »

Indoor kerstmarkt bij De Laarman Luttenberg

In het weekend van 10 en 11 december van 11.00 – 17.00 uur organiseert De Laarman een indoor kerstmarkt aan de Butzelaarstraat 60 in Luttenberg.

Lees verder »

Raalte geeft ruimte aan evenementen

Gemeente Raalte gaat meer ruimte geven aan organisatoren van evenementen.

Lees verder »

Oogstgave 2022 overhandigd. Tot op de laatste roepia goed besteed, geen cent overboord

Wat zijn ze na maandagavond in hun nopjes, de leden van de Buthaanse gemeenschap in Raalte. De Sallandse bevolking bracht maar liefst €26.700 bij elkaar voor het oogstgavenproject van Stöppelhaene 2022 voor twee vluchtelingenkampen in Nepal.  Dit bedrag wordt gefaseerd ingezet om gezinnen in hun eigen levensonderhoud te laten voorzien.

Lees verder »

Oldtimer trekkertocht Luttenberg weer succesvol

Eerder uitgesteld wegens de dreiging van slecht weer werd de Trekkertoertocht De Laarman op 22 oktober 2022 uiteindelijk gereden en was weer een groot succes.

Lees verder »

De ‘Stroekies’ weer bij de Estafetteloop Heeten

Ook dit jaar zijn ze d’r weer! De Stroekies, op de EstafetteLOOP Heeten.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.