Laatste berichten Dorpsfeesten

Dorpsfeesten | Meedoen

C.V. Iesselzotten Olst staat alweer in de startblokken

Redactie | 20 september 2023
Berichten | Dorpsfeesten | Lichaam | Sport

Broekstaclerun krijgt dit jaar een extra looproute en ook een fietsroute

Berichten | Dorpsfeesten | Meedoen

Groots evenement in Olst

Dorpsfeesten | Genieten

Knoll’nfeest Luttenberg 2023

Dorpsfeesten | Genieten | Meedoen

Stöppelhaene 2023 was weer een machtig mooi Sallands feest

Meer berichten

C.V. Iesselzotten Olst staat alweer in de startblokken

Vele mensen in Olst waren, zijn of gaan misschien nog wel op vakantie in september. Voor C.V. Iesselzotten Olst brengt het C woord alweer de nodige kriebels voor de winterperiode. Diverse leden zijn al langzamerhand aan het kijken om het carnavalsseizoen 2023-2024 tot een mooi jaar te maken. Er staan weer diverse mooie activiteiten gepland in het Heuidarp. De naam die Olst draagt tijdens de carnavalsperiode.

Lees verder »

Broekstaclerun krijgt dit jaar een extra looproute en ook een fietsroute

De 3 e editie van de Broekstaclerun in Broekland belooft op 1 oktober een waar spektakel te worden.

Lees verder »

Groots evenement in Olst

Aanstaande zaterdag kun je weer naar de prachtige Olster Jaarmarkt, van alle markten thuis.

Lees verder »

Knoll’nfeest Luttenberg 2023

Op zaterdag 9 september 2023 wordt de Manege in Luttenberg omgetoverd tot een bruisende feesthal, want dan barst het Knoll’nfeest Luttenberg 2023 los!

Lees verder »

Stöppelhaene 2023 was weer een machtig mooi Sallands feest

Stöppelhaene 2023 gaat in de boeken als hét feestje waar je bij had moeten zijn. Met tienduizenden bezoekers in vijf dagen tijd, barstte Raalte bijna uit haar voegen. Van drukbezochte exposities, een donderdagavondprogramma waar je ‘u’ tegen zegt tot een waanzinnig feest bij de bingo en het compacte, maar prachtige oogstcorso. Stöppelhaene is terecht een feest voor iedereen te noemen.

Lees verder »

Stöppelhaene is gezellig feestvieren, zonder politieke vragen

Luttenberger columnist Leo van Krukkert schrijft iedere week prachtige columns over muziek en dat zal hij zeker a.s. zondag weer doen. Maar nu was hij het niet eens met een artikel dat afgelopen weekend in HierInSalland verscheen over Stöppelhaene en dat laat hij duidelijk weten.

Lees verder »

Natuurlijk heerlijk ontbijten tijdens de Heinose Pompdagen

Duurzaam Heino organiseerde in samenwerking met bioboeren uit de omgeving weer een heerlijk ontbijt tijdens de Heinose Pompdagen. Verslag met veel foto’s!

Lees verder »

André Duteweert nieuwe voorzitter Stöppelhaene

Paul Wittenhorst draagt na ruim 10 jaar het voorzittersstokje van Sallands Oogstfeest Stöppelhaene over aan André Duteweerd.

Lees verder »

Plaatnportret: Gatgraavn Luttenberg: Supermassive Black Hole van Muse

Muziekkenner Leo van Krukkert legt deze week een link tussen het Luttenbergs Feest en Supermassive Black Hole van Muse. Met video met Sallandse ondertiteling.

Lees verder »

wandelen op landgoed Oostermaet (tussen Okkenbroek, Lettele en Bathmen)

Agro-symposium Stöppelhaene is onderonsje erfbetreders

Op Stöppelhaene-vrijdag houden de partijen die geld verdienen aan de boer een symposium. Het ‘Agri & Food’-symposium heet ‘Grond onder je bestaan’. Je bent welkom als je boer bent of geld verdient aan de boeren. Het heeft er alle schijn van dat de bijeenkomst vooral bedoeld is de onontkoombare verandering op het platteland te vertragen.

Lees verder »

Inschrijving Streekontbijt Pompdagen Heino

Van 16 t/m 20 augustus worden in Heino weer de bekende Pompdagen gehouden, een regionaal evenement! Stichting Duurzaam Heino organiseert dan weer een gezamenlijk ontbijt met biologische producten.

Lees verder »

Plaatnportret: Chan Chan van de ‘Bueno Vista Social Club’

Luttenberger muziekkenner Leo van Krukkert brengt iedere week een markant liedje voor het voetlicht met het oog op de actualiteit. Deze week: Chan Chan van de ‘Bueno Vista Social Club’. Met video met Sallandse ondertiteling. Ook vraagt Leo nog aandacht voor de muziekkwis Luttenberg Top 700 die dit weekend plaatsvindt.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.