Laatste berichten Dierenwelzijn

Meer berichten

IVN Raalte organiseert lezing over zeldzame vogels

Op maandagavond 27 maart om 19.30 uur geeft Mark Zekhuis in het Annahuis een presentatie over zijn onderzoek naar twee zeldzame vogels die ook in onze regio voorkomen, namelijk de Oehoe en de Rode Wouw.

Lees verder »

Dagklad: In schaapskleren

Dagklad columnist Marius ziet dat In het rondje ‘provincies’ de NRC vandaag aangeland is in Drenthe, met als aansprekendste verkiezingsthema ‘de wolf’.

Lees verder »

’t Natuurlijk Huus: Vlees is lekker

Met een natuurlijke en duurzame manier van leven kun je vandaag al beginnen. Maar hoe dan? Agnes Heethaar van ’t Natuurlijk Huus in Raalte is ervaringsdeskundige en geeft iedere week een voorbeeld. Deze week gaat het over vlees.

Lees verder »

Partij voor de Dieren: Lezing over kleine roofdieren in Deventer

Lezing Edo van Uchelen: kleine verborgen wildernis.

Lees verder »

Marjolijn: Help de zwerfkat

De hausse is een beetje voorbij maar de asielen en opvangen puilen nog steeds uit. Kittens! In alle soorten en kleuren zijn ze er, met een hoge vertederingsfactor maar ook oorzaak van steeds groter wordend probleem.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.