Meer berichten

Zorgcentrum St. Willibrord Boskamp zoekt vrijwilligers

Voor zorgcentrum St. Willibrord Boskamp zijn wij op zoek naar enkele enthousiaste vrijwilligers.

Lees verder »

Leerlingen Capellenborg Wijhe wisselen van gedachten over vrijheid

Leerlingen van MAVO 3/4 en HAVO 3, 4 en 5 van de Capellenborg hebben woensdagmorgen tijdens een College Tour in de Nicolaaskerk in Wijhe gesproken over het thema ‘77 jaar Vrijheid.

Lees verder »

Expositie ‘Stille getuigen’ in infocentrum IJssel Den Nul

Van 15 november 2022 t/m 12 februari 2023 exposeren Johannah de Vries (tekeningen) en Anneke Mensink (beelden) op de vide van het Infocentrum IJssel Den Nul. Johannah toont haar tekeningen van bomen en planten die…

Lees verder »

Wim Eikelboom vertelt het verhaal van de IJssel

Hier in Olst en Wijhe stroomt de IJssel speciaal voor jou, klinkt de slogan van de winkeliers in onze gemeente. Op uitnodiging van IVN Olst-Wijhe vertelt IJsselliefhebber Wim Eikelboom over het verleden, heden en de…

Lees verder »

Met open oog: Wij houden van oranje…

De foto’s van Diny Heidenrijk schuiven wat op van natuur naar cultuur. Haar fotografie is ware kunst! Wat een prachtige foto’s maakte ze deze week weer.

Lees verder »

Gi-Ga-Groene Veldtocht voor 800 kinderen in de gemeente Raalte

Afgelopen woensdag 5 oktober was de start van de Kinderboekenweek in heel Nederland. Maar voor 7 basisscholen uit de gemeente Raalte was het tegelijkertijd de start van de Veldtocht: Een week bomvol kunst, cultuur en boeken voor 800 kinderen. En met hetzelfde thema als de Kinderboekenweek: Gi-Ga-Groen.

Lees verder »

Plattelandologisch Instituut in jouw dorpshuis?

De provincie Overijssel biedt dorpshuizen de gelegenheid om een filmavond te organiseren met Het Plattelandologisch Instituut.

Lees verder »

Toekomstvisie Reuring in Salland. Klap erop?

Een rijke oogst aan bijeenkomsten georganiseerd door De Kracht van Salland heeft geleid tot een slotbijeenkomst waarop de toekomstvisie wordt voorgesteld en geëvalueerd.

Lees verder »

Kunstcircuit Deventer: Speeddate avond met subsidiefondsen

Kunstcircuit Deventer organiseert een ‘speeddate’ avond met cultuurfondsen, waar je over je creatieve plannen kunt brainstormen.

Lees verder »

Plaatnportret: Albert Hammond- I don’t wanna die in an airdisaster

Leo van Krukkert licht iedere week de actualiteit toe met een plaat. Deze keer Albert Hammond met I don’t wanna die in an airdisaster. Natuurlijk weer met Sallandse ondertiteling.

Lees verder »

Kunstcafé Deventer weer in de startblokken

Op 9 september hervat Kunstcafé Deventer haar maandelijkse activiteiten.

Lees verder »

Kunstkring Raalte exposeert in Annahuis tijdens Stöppelhaene

Van 25- 28 augustus exposeert de Kunstkring Raalte tijdens de Stöppelhaene in het Annahuis.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Partnerbijdragen