Laatste berichten Column

Meer berichten

Anekdote van de MOKwerf: de laatste

Het was zover, na tien jaar gebruik te hebben gemaakt van de MOKwerf als atelier, zou ik het veld ruimen. De afspraak was toen gemaakt dat het als mijn atelier, zou stoppen als het pand…

Lees verder »

Wandelen met Sjaak: Een vervelende stropdas

Het is een grijze, druilige, miezerige morgen, maar niet koud. Ik waag het erop en parkeer bij het Westerveldse Bos ten noorden van de Zwolse Aa-landen. Hier ga ik het dijkje op in de richting…

Lees verder »

Refik Köse: Vakantiereis naar Turkije van 9000 km

Het is voor mij al weer drie jaar geleden dat ik op vakantie was naar Turkije. Dus nu werd het echt weer eens tijd om mooi Turkije te bezoeken. We vertrokken op 1 september met…

Lees verder »

Joop van der Wal: Met bark Europa over de oceaan. Aflevering 6

Columnist Joop van der Wal is op de zeilbark Europa nu echt aan de oversteek van de oceaan begonnen en beschrijft dit in zijn dagboek.

Lees verder »

Agnes Heethaar: Laten we naast stemmen ook wegstemmen invoeren!

Columnist Agnes Heethaar ergert zich kapot aan de spelletjes van ons landsbestuur. En komt met een dringend stemadvies.

Lees verder »

Joop van der Wal: Met bark Europa over de oceaan. Aflevering 5, Tenerife

Onze columnist Joop van der Wal is op een zeereis over de Atlantische Oceaan met zeilbark Europa en het is hem gelukt, ondanks weinig communicatiemogelijkheden zijn prachtige artikelen hierover bij de redactie te krijgen. Vandaag aflevering 5 over een bezoek aan Tenerife.

Lees verder »

Maand van de spin

Leonieke Kruit weet spinnen erg te waarderen en er veel over te vertellen. Hierbij weer een column van haar met prachtige video’s. Met dat laatste zal niet iedereen het eens zijn.

Lees verder »

Joop van der Wal: Met bark Europa over de oceaan. Aflevering 4

Onze columnist Joop van der Wal is op een zeereis over de Atlantische Oceaan met zeilbark Europa en het is hem gelukt, ondanks weinig communicatiemogelijkheden zijn prachtige artikelen hierover bij de redactie te krijgen. Vandaag aflevering 4 over een tandartsbezoek net voor de oversteek naar Uruguay zou beginnen.

Lees verder »

Joop van der Wal: Met bark Europa op het ruime sop. Aflevering 3

Onze columnist Joop van der Wal is op een zeereis over de Atlantische Oceaan met zeilbark Europa en het is hem gelukt, ondanks weinig communicatiemogelijkheden zijn prachtige artikelen hierover bij de redactie te krijgen. Vandaag aflevering 3 over een heel spannende dag.

Lees verder »

Hasan Kaddour: Risico-indicatoren

Drie nieuwsberichten zetten onze Olster columnist Hasan aan het denken. Mogelijke IS sympathisanten aangehouden, Neo- nazistische aanhangers aangehouden en veiligheidsinstanties mogen controleren op uiterlijke kenmerken.

Lees verder »

Raalter gemeenteraadsleden niet zo geïnteresseerd in afvalscheiding

De gemeenteraadsleden van Raalte hebben kennelijk geen interesse in het gescheiden aanbieden van afval. Gelukkig de ambtelijke organisatie wel!

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.