Meer berichten

Zin om met Sanne op pad te gaan? Laat het dan even weten!

Ha HierinSalland, mag ik een oproep doen op jullie site om iemand te zoeken die het leuk vindt af en toe mij op stap te gaan? Of zijn jullie daar niet voor. Tuurlijk zijn we daar voor!!!

Lees verder »

Denne klopt maar eens bij een vogelhuisje aan

Wandel jij ook wel eens alleen? Denne wel. Dan komen er soms gekke gedachten in hem op.

Lees verder »

Franke Remerie van Land van Ons: Landschapsgrond = natuur + landbouw

Land van Ons koopt met donaties boerengrond op om er biologisch verder op te boeren. De Melkbrouwerij in Lettele heeft op die manier bijvoorbeeld kunnen uitbreiden. Volgens Land van Ons kun je nú al beginnen met stikstofreductie.

Lees verder »

“Zullen we Maxima eens uitnodigen hier een sloot te komen zwemmen?”

“Het water van de Amsterdamse grachten is inmiddels schoner dan Sallandse sloten. Moeten we Maxima maar eens uitnodigen hier te komen zwemmen?”

Lees verder »

Ondernemer, interesse in een Broodfonds?

Een Broodfonds is een gezamenlijk fonds van en voor zelfstandige ondernemers, die elkaars inkomen garanderen wanneer iemand arbeidsongeschikt wordt.

Lees verder »

Biowinkel Overesch start met digitaal winkelen

De biowinkel van Overesch gaat serieus werk maken van digitaal winkelen. Je kunt daarom voortaan je boodschappenlijst gewoon opsturen en dan worden de boodschappen aan huis afgeleverd.

Lees verder »

Frits van der Linden, hoe stoffeer jij woningen duurzaam? Door in te zetten op hergebruik van afval!

In de rubriek ‘wat doe jij duurzaam als ondernemer stellen we ondernemers die ene vraag: wat doe je duurzaam. Frits van der Linden Woningstoffering neemt ons mee in de wereld van duurzaam stofferen.

Lees verder »

Met open oog: Een tsilptsalp…

Diny Heidenrijk gaat altijd met de camera op pad en ziet dan veel meer om haar heen. Deze week bezocht ze een vogelhut om ongezien vogels te spotten.

Lees verder »

Isala Zwolle en Meppel voor spoedhulp verbonden met een drone

Ernst Kuipers, minister van VWS, opende afgelopen weekend het nieuwe ziekenhuis van Isala in Meppel. De schaar waarmee de minister het lint doorknipte, werd gebracht door een medisch drone. Dezelfde drone die in de toekomst tussen Isala Meppel en Isala Zwolle medische spoedtransporten gaat verzorgen.

Lees verder »

Arjan Pronk: -RADIO REUZELRUG- DE GEHEIME ZENDER

Pronk schrijft in zijn columns soms ook poëzie. Wat dacht je van deze zin: ‘Een geruisloos leven achteraf, zonder drama, mooi in de natuur en zo zelfredzaam dat ze boerenfluitjes floten op hun alles behalve dooie akkertje.’

Lees verder »

Prepper Anneke Blom: Wanneer thuis blijven geen optie is

Anneke Blom gaf het boek ‘Prepper’ uit. Als deskundige voorraad-op-voorraad-hebber neemt ze ons in dit dossier mee in nut en noodzaak.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Partnerbijdragen

Er zijn geen relevante partnerbijdragen.