Meer berichten

Voorzitter van Muziekvereniging Sempre Crescendo aanwezig bij lunch met de koning

Ter gelegenheid van zijn tienjarig jubileum als koning waren er op woensdag 26 april honderd mensen uitgenodigd voor een feestelijke lunch op Paleis Huis ten Bosch. Karin van Berkel, voorzitter van Muziekvereniging Sempre Crescendo in Diepenveen mocht hierbij aanwezig zijn.

Lees verder »

Bie de bond: Jo Mulder is voor een krachtige vakbond die niet al te streng is

‘Vlak voor Kerst meldden zich opeens tien mensen ziek. Dat was beter voor de uitkering. Want als je ziek was kreeg je je salaris doorbetaald.’

Lees verder »

Laatste werkdag

Soms kun je enorm naar een moment of gebeurtenis toeleven. De afgelopen periode keek ik uit naar mijn zwangerschapsverlof.

Lees verder »

Projectkoor PKN Olst op 2 juli met repetities in juni!

In juni start er weer een projectkoor o.l.v. Carien Duursema! Als laatste activiteit van het seizoen organiseert de Dorpskerk een projectkoor waarbij Carien Duursema (bevlogen dirigente van o.a. Ardente en de Cantorij van de PKN Wijhe) ons in een aantal repetities klaar gaat stomen voor de dienst van 2 juli.

Lees verder »

‘Binti’ en ‘Capharnaüm’ in Holstohus, Olst

Het Filmhuis Olst toont vrijdag 26 mei weer twee films: één voor kinderen en één voor volwassenen.

Lees verder »

Wandelen langs de Regge

Recensie: je leert de Regge pas echt kennen met de wandelingen van Karin de Graaff en Maarten Metz

Wandelen langs de Regge, een prachtig wandelboekje van Karin de Graaff en Maarten Metz.

Lees verder »

Salland deze week: Minder koeien per hectare anders krijgen we een drinkwatertekort

Als we in de toekomst genoeg drinkwater willen hebben, moeten we aan de bak. Minder koeien en er voor zorgen dat er geen medicijnresten in het water komen. Dan helpt het niet dat LTO meepraat over een landbouwakkoord…

Lees verder »

Vijftiende Wandel-4-daagse Wijhe komt er aan!

Dat is een feestje waard, de 15e keer dat de wandel-4-daagse van Wijhe georganiseerd wordt. En daarom gaan wij met het hele dorp wandelen. Wij kijken er naar uit dat een hele slierten wandelaars door het dorp trekken en op weg zijn om na vier dagen een medaille in ontvangst te nemen. Onze verwachtingen zijn zeer hoog gespannen.

Lees verder »

Welsumse Moeshof van start

Begin mei ging met hulp van Roy van Egteren van EgtGROEN en een 7-tal Welsumse vrijwilligers, de frees de grond in en werd de Welsumse Moeshof geboren. Het plan is om deze moestuin uit te laten groeien tot een coöperatieve moestuin van en voor alle Welsumers.

Lees verder »

BoekStartdag in de Bibliotheek Salland

‘Jij bent de beste verhalenverteller. Ontdek het in de bieb!’

Lees verder »

Eerste resultaten van het Fietsplan Olst al zichtbaar op straat

Door veilige en herkenbare fietsroutes in Olst en Boskamp te realiseren stappen er naar verwachting meer mensen op de fiets en wordt de nieuwe fietstunnel volop gebruikt. Om dit te bereiken is het ‘Fietsplan Olst’ opgesteld. De eerste quick wins uit het plan worden al uitgevoerd.

Lees verder »

Die leesbril van Denne heeft niks met ouderdom te maken

Denne is ervaringsspecialist oog-operaties. Je hebt maar twee ogen, toch heeft Denne er al vier operaties op zitten.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.