Theaters weer van start? Zwolse Theaters boekt al vast bij!

Interessant? Deel het artikel

Schermafbeelding 2021-05-15 om 09.41.36

“We kijken, vol goede moed, uit naar de toekomst”, zeggen de Zwolse Theaters, en dat begint met het aankondigen van twee nieuwe voorstellingen voor het komende jaar: Titanic, de musical en Het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht.

“Maar ook de openstelling van ons terras bij Café Foyé en de aankondiging van het intieme festival Klaterklanken zijn een heuglijk feit!

Tony-Award winnaar in Theater de Spiegel
S

Op dit moment zijn de deuren van Zwolse theaters nog gesloten tot in ieder geval woensdag 9 juni. “We blijven ons uiterste best doen om theater naar u toe te brengen met livestreams en theatertips, en ook delen we zo nu en dan artiesten die binnenkort te gast zullen zijn, voorstellingen waar we naar uitkijken en waarvoor u zelfs alvast kaarten voor kunt kopen.”

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.