Theateravond over mentale gezondheid in gemeente Olst-Wijhe

Op vrijdagavond 15 maart komt Johan Stegeman naar het theater van ut Huus in Olst. Zijn theatershow is een monoloog over mentale gezondheid met de naam ‘Zo vergat ik mezelf’. De avond wordt georganiseerd door Vriendendiensten in samenwerking met ut Huus en gemeente Olst-Wijhe.

Interessant? Deel het artikel

Johan Stegeman in ‘Zo vergat ik mezelf’
Johan Stegeman in ‘Zo vergat ik mezelf’

Samen willen zij mentale klachten bespreekbaar maken en in gesprek gaan over mentale gezondheid. Mensen kunnen voor maar € 2 een kaartje kopen via de onderstaande link naar de website van ut Huus. Na de voorstelling staat er een drankje klaar voor de bezoekers en is er ruimte om na te praten.

Fragmenten uit een roerig leven

Johan Stegeman speelt in zijn show fragmenten na uit zijn roerige leven. Een leven waarin hij worstelde met zijn geaardheid en twee psychoses met grootheidswanen ervaarde. De monoloog is voor een groot deel gebaseerd op zijn autobiografie ‘Het waait wel weer over’. Met veel mooie zelfreflectie, maar ook met zelfspot. Deze voorstelling maakte Johan in samenwerking met regisseur Elly Janssen. Het is omgevormd tot een eigenzinnige, treffende en bijzondere theatervoorstelling waarin Johan met ontroerende en soms lachwekkende scenes zowel de worsteling als de bevrijding laat zien.

Mentale klachten? Heel normaal! En… erover praten helpt

Bijna de helft van alle mensen krijgt te maken met mentale klachten. Bij henzelf of hun naasten. Klachten zoals somberheid, depressie, (sociale) angst, slecht slapen, stress of eenzaamheid. Maar helaas is. Daar moeten we wat aan doen, want samen erover praten en naar elkaar luisteren helpt. Daarom komt Johan Stegeman naar Olst met zijn theaterstuk ‘Zo vergat ik mezelf’. Wees welkom.

 

Klik hier om te reserveren

Johan Stegeman in ‘Zo vergat ik mezelf’

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.