THEATER Podium Heino start 1 oktober met Trudy de Jong. Kaartverkoop start 3 september

Interessant? Deel het artikel

Trudy de Jong
'@Trudy de Jong
Van THEATER Podium Heino

Onze nieuwe brochure 2021-2022 komt deze week uit. We hebben weer een gevarieerd aanbod aan voorstellingen. Kaarten kunnen online besteld worden vanaf a.s. vrijdag 3 september. We hopen jullie allemaal vanaf 1 oktober weer te mogen begroeten in ons theater.

Het komt zelden voor dat we zo’n van tv en film bekende actrice in ons theater mogen verwelkomen. Trudy de Jong speelde o.a. in Judas, Divorce, Overspel, Coco Chanel en Koningin Wilhelmina in Soldaat van Oranje. Samen met acteur Theo de Groot speelt zij Charlotte Brontë met haar broer Branwell in een tragisch romantisch toneelstuk. Het gaat over liefde, zelfdestructie en de moed om op te staan tegen een wereldbeeld dat vooral vrouwen onderdrukt. Dit toneelstuk mag je op 1 oktober a.s. om 20.30 uur niet missen!

Bij THEATER Podium Heino gelden de op dit moment door de regering voorgeschreven eisen t.a.v. gebruik foyer, bezoek theaterzaal, bezoekersaantallen etc. Denk hierbij bijv. aan coronatestbewijs etc. Zo gauw hierover meer bekend is, zal dit via onze website en social mediakanalen kenbaar worden gemaakt.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.